HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU

Duyurular

GAÜ'DEN

Ders kaydı yaptıracak öğrencilerin dikkatine!!!

Hemşirelik ve ebelik bölümünde okumakta olan 2. sınıf,  3. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerin ders kaydı esnasında yanında bulundurması gereken evraklar aşağıda belirtilmiştir. 

1. Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti Sağlık Fonu  hesabına  koop bankasından "400 TL" yatırıp üç nüsha dekont almaları gerekmektedir. Bu üç nüsha dekontun 2 tanesini kayıt esnasında kaydı yapan hocaya teslim etmeleri gerekmektedir.

2. Ekteki dosyada sağlık raporu geçerli olan öğrencilerin isimleri yer almaktadır. Listede adı olan öğrencilerin 400 Tl’lik dekont ve ekte belirtilen staj başvuru formu ve taahhütnameyi ders kaydı yaparken getirmeleri yeterlidir. Listede adı olmayan öğrencilerin Taahhütname, staj başvuru formu 400 TL’lik dekont ve sağlık raporu getirmeleri gerekmektedir. (Sağlık raporu tam teşekküllü üniversite ya da devlet hastanesinden alınmış olmalı. Muhaceret için öğrencilerin çıkartmış olduğu sağlık raporu da geçerlidir fotokopisi teslim edilebilir. Sağlık raporunda tahlil sonuçları ( HIV, HBS, HCV ve RPR sonuçları, akciğer skopisi sonucu veya PPD sonucu mutlaka bulunmalıdır.)

3. Ekte belirtilmiş olan staj başvuru formunu ve taahhütname formunu öğrencilerin kendileri ile ilgili kısımlarını doldurup tek nüsha şeklinde kayıt esnasında kaydı yapan hocaya teslim etmeleri gerekmektedir. (Danışman hoca kısmına öğrencinin sisteminde görülen danışman hocanın adı soyadı yazılmalıdır.)

Saglık-rapor-tarihleri.docx

stajbasvuruformu-taahhutname-1695200824 (2).docx