HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU

Duyurular

GAÜ'DEN

Ders kaydı yaptıracak öğrencilerin dikkatine!!!

Hemşirelik ve ebelik bölümünde okumakta olan 2. sınıf 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerin ders kaydı esnasında yanında bulundurması gereken evraklar aşağıda belirtilmiştir. 

Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti Sağlık Fonu  hesabına  koop bankasından "250 tl" yatırıp üç nüsha dekont almalrı gerekmektedir. bu üç nüsha dekontu kayıt esnasında kaydı yapan hocaya teslim etmeleri gerekmektedir.

üç nüsha olacak şekilde sağlık raporu ( sağlık raporu tam teşekküllü üniversite ya da devlet hastanesinden alınmış olmalı. muhaceret için öğrencilerin çıkartmış olduğu sağlık raporu da geçerlidir fotokopisi teslim edilebilir. sağlık raporunda tahlil sonuyçları ( HIV, HBS, HCV ve RPR sonuçları , akciğer skopisi sonucu veya PPD sonucu mutlaka bulunmalıdır. )

Ekte belirtilmiş olan staj başvuru formunu ve taahhütname formunu öğrencilerin kendileri ile ilgili kısımlarını doldurup tek nüsha şeklinde kayıt esnasında kaydı yapan hocaya teslim etmeleri gerekmeketdir. (Danışman hoca kısmına öğrencinin sisteminde görülen danışman hocanın adı yazılmalıdır)



stajbasvuruformu-taahhütnameee.docx


NOT: Öğrencilerin duyuruları takipte kalması önemle rica olunur.