HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU

YAZ STAJI HK.

1. Yaz stajı yapacak ögrenciler için gerekli tüm forumlar aşağıdadır.
    • Staj Başvuru Formu
    • Sözleşme
    • İmza Çizelgesi (stajda kullanılacak)
    • Değerlendirme Formu(stajda kullanılacak)
    • bakım planlanları(daha sonra yayınlancaktır.)

*******Öğrencilerimizin yaz stajı başvuru formunu yapacağı hastaneye onaylatıp,Hastane  onay yazısı, staj ücreti dekontu(başvuru formunda ücret ve banka hesap numarası mevcuttur.) ve  aşagıdaki bilgi formunu doldurup,Hemşirelik Yüksekokulu staj kooridantörüne

,1.2.3. sınıf hemşirelik staj koordinatörü Emine İnal ( emineinal@gau.edu.tr ) hoca ,

1.2.3. sınıf ebelik staj koordinatörü Derya Taşkın (deryataskin@gau.edu.tr) hocadır.

Bu hocalarımıza Ögrenciler tarafından E-mail atılması gerekmektedir******

yaz stajı bilgi formu.xlsx

1. Öğrenci Staj evraklarını staj başlama tarihinden en geç 10 gün öncesinden göndermesi gerekmektedir.
  2. Evrak işlemlerini tamamlayan öğrencilerin SGK zorunlu staj giriş belgeleri, stajlarına başlama tarihlerine üç gün kala E-devletten alabilirler.
  3. K.K.T.C özel hastanelerde staj yapacak öğrenciler; Yaz staj formunu staj yapacağı Hastaneye onaylatıp sadece Hastaneden aldığı onay yazısını(sigorta istemeyenler) E-mail atması staj yapması için yeterli olacaktır.
  4. Yaz stajı dosya teslimi  ; yaz stajı dosyalarınızı stajınızı bitirdikden sonra staj yaptıgınız hastanenin mührü ile kapalı zarfını hemşirelik yüksekokulu müdürlüğüne elden veya posta yolu ile teslim etmeniz gerekmektedir.

Not : Bakım planları duyurularda yayınlancaktır.

*************************************************************************************************************************************************************

1.sınıf ebe-hemşire : 30 iş günü staj

2.sınıf ebe -hemşire: 45 iş günü staj

3.sınıf ebe-hemşire : 45 iş günü staj