HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU

DÖNEM İÇİ STAJ YAPACAK OLAN HEMŞİRELİK/EBELİK SON SINIF ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE...

2020-2021 Bahar Dönemi dönem içi staj yapacak olan öğrencilerin  SAĞLIK RAPORU, DEKONT ve Negatif PCR test getirmeleri gerekmektedir. Sağlık raporları KKTC de yaşayan öğrenciler için KKTC devlet hastanesinden alınacaktır. Türkiye'den gelecek olan öğrencilerimizin ise Türkiye'den devlet hastanelerinden ya da tam teşekküllü üniversite hastanelerinden alıp gelebiliriler.

Sağlık Raporu için dikkat edilecek önemli noktalar.

Sağlık raporunda HEPATİT B,C VE HIV testleri ve sonuç değerleri olması gerekiyor.

SİFİLİZ testi ve sonuç değerleri olması gerekiyor.

Akciğer grafisi sonuç raporu olması gerekiyor.

Kooperatif Merkez Bankasına 200 tl Staj ücreti yatırılacak ve dekont ile birlikte sağlık raporu bölüme teslim edilecek.

Kooperatif Merkez Bankası (103040006213866) hesap Numarası ve CT53120000100000000000532596 UBAN

Staj başlamadan 10 gün içerisinde yapılmış olan negatif PCR testi olması gerekiyor.

NOT: Tek sayfa Heyet Raporu kabul edilmemektedir. Muhakkak yukarı da belirtilen testlerin ayrıca sonuç değerlerini gösteren ek sayfalar olması gerekmektedir.

Sağlık Raporu ve Dekont okula Kübra GÜNEŞ MUTLU Hoca'ya imza ile teslim edilecektir.

ÖNEMLİ NOT !!! 2019-2020 BAHAR DÖNEMİNDE YATIRILAN STAJ ÜCRETLERİNİN DEKONT KOPYASI VARSA YA DA TEMİN EDİLEBİLİRSE BU DÖNEM İÇİN TEKRAR ÜCRET YATIRMAYA GEREK YOKTUR. DEKONT KOPYASI GETİREMEYEN ÖĞRENCİLER BU DÖNEM İÇİN TEKRAR YATIRMAK ZORUNDADIR. SAĞLIK BAKANLIĞINDAN GELEN KARAR BU ŞEKİLDEDİR.

NOT 2: BÜTÜN EVRAKLARIN SON TESLİM TARİHİ 12 NİSAN PAZARTESİ MESAİ BİTİMİDİR.