Polis Örgütünden GAÜ’ye Teşekkür Plaketi

Haberler

GAÜ'DEN

Polis Örgütünden GAÜ’ye Teşekkür Plaketi

Dr. Asım VEHBİ : “Üniversite Olarak Bir İlki Gerçekleştirerek 2013’ü Eğitim Yılı ilan Ettik.”

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall ve Millenium Kompleks Senato Kongre Merkezinde “Halkla İlişkiler ve Etkili İletişim” ana başlığı ile Girne Polis Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memurlarına yönelik düzenlenen konferanslar sona erdi.

12 - 14 Mart 2013 tarihlerinde, Girne Amerikan Üniversitesi’nde, tüm Girne Polis Müdürlüğü personeline yönelik düzenlenen “Halkla İlişkiler ve Etkili İletişim” konulu konferansa İletişim Fakültesi Dekanı Doç Dr. Neriman Saygılı konuşmacı olarak katılırken öğretim görevlisi Feriha Dikmen “Etkili İletişim” ve M/Mv Cevdet Demirel ise “Poliste İletişim” konu başlıklarında sunum yaptılar.

KKTC Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim, Genel Müdür 1. Yardımcısı Pervin Gürler, Girne Polis Müdürü Hüseyin Yeşildağlı, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Asım Vehbi, Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları Olgun Üstün ve Cemile Esenyel, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Öner, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sadık Ülker ve Doç. Dr. Olgun Çiçek ile Genel Sekreter Dr. Sualp Davut’un da katıldığı konferansın kapanış oturumunda polis mensuplarına Polis Örgütü yetkilileri ve GAÜ üst düzey yetkililer tarafından katılım belgeleri takdim edilirken, Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim sunumu gerçekleştiren öğretim görevlileri ile GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner ve GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’a teşekkür plaketi takdim ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Girne Amerikan Üniversitesi yetkililerine polis örgüt adına teşekkürlerini ileten Zaim, Halkla İlişkiler ve Etkili İletilşim konulu eğitimler ile birlikte doğru ve etkili iletişimin polislik mesleği açısından önemine dikkat çekti. Polis Teşkilatının hizmete ve iletişime büyük önem verdiğine de vurgu yapan Zaim, 2013 yılını eğitim yılı olarak gördüklerinin altını çizerek hizmetiçi eğitimler konusunda Girne Amerikan Üniversitesi ile işbirliği ve eğitim protokolü imzalanacağını ifade etti.

Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar adına teşekkür plaketini alan GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Asım Vehbi ise konferansın kapanışında yaptığı konuşmada resmi tüzel kişilikler ile birlikte hizmetiçi eğitimlerde önemli projelere imza atarak GAÜ’nün bir ilki başardığına işaret etti. 2103 yılının eğitim yılı ilan edilmesiyle birlikte Polis Teşkilatı ve GAÜ vizyonu doğrultusunda ortaya konan projede emeği geçen herkese GAÜ küresel bilim ailesi adına teşekkürlerini de ileten Vehbi, Polis teşkilatı ileı hizmetiçi eğitimler yanında farklı projelere de imza atmak adına Girne Amerikan Üniverasitesinin hazır olduğunu belirtti.