RIDVAN DİLMEN ile Türk Futbolu GAÜ’de Masaya Yatırılıyor

RIDVAN DİLMEN ile Türk Futbolu GAÜ’de Masaya Yatırılıyor

Girne Amerikan Üniversitesi 28. Akademik yıl etkinlikleri çerçevesinde İletişim Fakültesi organizasyonu ile Türk futbolunun önemli kanaat önderlerinden Rıdvan Dilmen’i konuk ediyor.

NTV Yüzde 100 programının ünlü yorumcusu Türk futbolu ve Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Rıdvan Dilmen’in konuşmacı olarak katılacağı “Türk Futbolunun Dünü Bugünü Yarını” konulu seminer Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de 26 Aralık 2012 Çarşamba günü saat 14.30’da gerçekleşecek.

Moderatörlüğünü İletişim Fakültesi dekanı Doç. Dr. Neriman Saygılı’nın yapacağı seminer halka açık olarak düzenlenecek.