“İyileşmeyecek Hastalık Yoktur, Tanrı En Büyük Hekimdir”

Haberler

GAÜ'DEN

“İyileşmeyecek Hastalık Yoktur, Tanrı En Büyük Hekimdir”

Bruno Groning Belegesel Filmi ve Öğretisi ile ilgili seminerı Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşti.

Ruhsal Yoldan Yardım ve Şifa – Tıbbi Kanıtlarla Bruno Groning öğretisi konu başlığı ile düzenlenen belgesel film gösterimi ve atölye çalışmasına konuşmacı olarak anestezist ve ağrı uzmanı Dr. Wolfgang Vogelsberger katılırken etkinliğe Alman ve Avusturyalı bilim insanları da katkı koydu. Dr. Vogelsberger genel tıp alanında yaptığı bilimsel araştırmalara dayanarak Bruno Groning öğretisinin teorik ve uygulamalı temel özelliklerini anlattığı sunumunda 45 yıl süren kronik sırt ağrıları ve rahim düşüklüğü, idrar tutamama ve miyom oluşumu gibi sorunlarla boğuşan iki şifalanmış kişinin hayat hikayesini ve geçirdikleri iyileşme süreci yanında doğuştan duyma özrü olan diğer bir örnek vakanın şifa bulma sürecini izlayiciler ile paylaştı.

Tıbbi Kanıtlarla Ruhsal Yoldan Yardım ve Şifa Akımı ile İnsan Doğa Uyumu Anlatıldı

Manevi kuvvetlerin insanlar üzerine etkilerini işleyen Bruno Gröning'in öğretisinin tıbbi kanıtlarla anlatıldığı etkinlikte ruhsal yoldan yardım ve şifanın modern insanın günlük gerilimi ve her türlü sorununa nasıl çare olduğu irdelendi.

Konuyla ilgili etkinliği düzenleyen yetkililer tarafından yapılan açıklamada Bruno Gröning’in insanları bir elektrik piliyle kıyas ettiği ve boş elektrik pili gibi, işlevini yitiren güçsüz bedenin görevlerini yerine getiremediğinden modern insanın hayatına

gerilim, sinirlilik, hayat korkusu ve hastalıkların egemen olduğu temel düşüncesinden hareketle etkinlikte öğretinin modern insana yeni enerjinin herkes tarafından nasıl alınacağını açıklarken iyiye ve iyiliklere karşı inanç ve aynı şekilde sağlık dileği ve insanı her taraftan saran şifa dalgalarından nasıl yararlanacağının gösterildiği ifade edildi.
Çaresiz Hastalık ve Sorun Yoktur

Bruno Gröning’in öğretisinin hedefinin biyolojik ve psikolojik hasta ve mutsuz insanları, hayat dolu bir insan haline getirerek insanları bedensel ve ruhsal rahatsızlıklardan kurtarmak olduğunun altının da çizildiği açıklamada sağlıklı bedenin çevre, diğer insanlar ve doğayla uyumununda önemine dikkat çekilerek öğretinin manevi dünyayla ilgilendiği maddi dünya dışında yer alarak ruhsal yoldan yardım ve şifanın tıbbi kanıtlarla her türlü hastalığı yenmekte etkili bir yol olduğu belirtildi.

Bruno Gröning öğretisi ile çaresiz hastalık ve sorunun olmadığını da belirten yetkililer.Girne, Mağusa ve Lefkoşa’daki yöresel grupların düzenli toplantılarına katılmak isteyenlerin 0533 863 22 85 no’lu tekefona veya jkarcan@hotmail.come-posta adresine başvurmalarının yeterli olacağının altını çizdiler.