GAÜ Kolejinden 8 Farklı Ülkeden 57 Yeni Mezun

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Kolejinden 8 Farklı Ülkeden 57 Yeni Mezun

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar grubuna bağlı eğitim veren ve Kuzey Kıbrıs’ta Avrupa Birliği eğitimde kalite sertifikası ECIS ödüllü sahibi tek ortaöğretim kurumu olan Girne Amerikan Koleji mezuniyet töreninde 8 farklı ülkeden 57 yeni mezun verdi.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de düzenlenen mezuniyet törenine GAÜ Sağlık Kültür ve Spor daire Başkanı Türkay Akpınar ve üniversite yetkilileri de katıldı.

GAÜ TV’den canlı yayınlanan ve 8 farklı ülkeden 57 yeni mezunun diplomalarına kavuştuğu gecede Girne Amerikan Koleji müzik grubu ve dans grupları da performansları ile geceye renk kattı.

“AB Eğitim Kalite Ödüllüne Sahip GAC Diplomasının Ayrıcalığını Yaşayacaksınız”

GAC mezuniyet töreninde kolej yetkilileri tarafından yapılan konuşmalarda 8 farklı ülkeden öğrenciler ile Girne Amerikan Kolejinin çok kültürlü yapısının dil gelişimi yanında bireysel gelişimde önemine dikkat çekilirken Avrupa Birliği eğitim kalite ödülü ECIS sertifikasına sahip bir ortaöğretim kurumundan mezun olan gençlerin geleceklerinde ve kariyerlerinde GAC ayrıcalığını yaşayacakları vurgulandı. Tüm mezun öğrencilere gelecek ve kariyerlerinde başarıların dilendiği konuşmaların ardından üniversite yetkilileri ve kolej yetkilleri tarafından mezun öğrencilere diplomaları verildi.