Dansın Büyüsünde Bir Gece için Geri Sayım Başladı

Haberler

GAÜ'DEN

Dansın Büyüsünde Bir Gece için Geri Sayım Başladı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Fakültesi bünyesinde eğitim veren Stage School katkıları ile Girne Amfi Tiyatro’da düzenlenecek Dance Fest 2010 için geri sayım başladı.

“Şimdi Dans Zamanı” sloganı ile 2.5 milyon euro’ya inşaatı tamamlanan ve 2010 yılının En Başarılı Fakültesi seçilen GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi bünyesinde değişik tarz ve yaş gruplarına yönelik dans eğitimine devam eden Stage School tarafından organize edilen Dance Fest 2010, 26 Temmuz 2010, pazartesi gecesi saat 20.00’de Girne Amfi Tiyatro’da düzenlenecek.

Dans tutkusunu yaymak ve dans severlere unutulmaz bir gece yaşatmak amacı ile düzenlenen Dance Fest 2010 ücretsiz olarak izlenebilecek.
Salsa Jam in Cyprus ve Cranberries Dans Okulu da Gecede Sahne Alacak

Salsa Jam in Cyprus’tan Mehmet Salsero latin dans performansı ve Cranberries Dans Okulu hip hop dans şovları ile sahne alacağı Dance Fest 2010’da Stage School öğrencileri ve profosyonel dansçıları 26 farklı kategoride performans sergileyecek.

Ücretsiz olarak izlenebilecek Dance Fest 2010 ile ilgili detaylı bilgi (0392) 650 20 00 no’lu telefon üzerinden GAÜ Sahne Sanatları Fakültesinden alınabilecek.