Üniversite Öncesi Eğitimde AB Onaylı Yeni Dönem

Haberler

GAÜ'DEN

Üniversite Öncesi Eğitimde AB Onaylı Yeni Dönem

Avrupa Birliği (AB) Eğitimde Kalite Ödülü ECIS ödülüne sahip tek eğitim kurum olan GAÜ yükseköğretim öncesi eğitim kurumları tanıtım günü düzenleniyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumları Prep-School, Nursery School, The American Elementary School, The Future American College ve The American College yeni akademik yıl, müfredat ve akademik kadrosu ile ilgili tanıtım günü düzenleneceği açıklandı.

Konuyla ilgili GAÜ Okullar Grubundan yapılan açıklamada Temel İngilizce ve Türkçe müfredatlar yanında bireysel gelişimi en üst düzeye taşıyan akademik kadroların başta İngiliz ve Türk eğitim uzmanlar tarafından uygulandığı GAÜ Okullar grubu eğitim birimlerinde Fransız dilinin de ana müfredata eklendiği hatırlatılarak 6.sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrenciler ve velileri için düzenlenen tanıtım gününün 8 Haziran 2012 cuma günü 9:00-15:00 saatleri arasında GAÜ Kolej Girne Kampüsünde gerçekleşeceği belirtildi.
“Yeni Dönem Kayıtları Başladı”

Okul öncesi eğitimden başlayarak öğrencilere İngilizce ve Türkçe müfredatlar yanında Fransız dilinin yeterliliğini sağlayacak dil gelişim müfredatlarının da uygulandığının beliritldiği açıklamada bireysel gelişim ve kariyer yaşamında etkin kullanılan birden fazla dilin başarıdaki etkisine dikkat çekilerek GAÜ Okullar Grubu bünyesindeki eğitim kurumlarının yeni akademik dönem için öğrenci kayıtları kabul etmeye başladığı ifade edildi.
“Burs Sınavı 16 Haziran’da Düzenlenecek”

GAÜ Okullar Grubu Girne ve Alayköy yerleşkelerinde İngiltere, Kanada ve Rusya başta olmak üzere Macaristan, Bulgaristan, Güney Afrika, İran, Çin, Ürdün, Kazakistan ve Türkmenistan’dan 18 farklı ülkeden öğrencinin okulöncesinden başlayarak eğitime devam ettiğinin de belirtildiği açıklamada öğrencilerin anaokuldan başlayarak çok kültürlü ortam içerisinde İngilizce ve Fransızca gelişimine başladığı vurgulanarak GAÜ Yükseköğretim öncesi eğitim kurumları burs sınavının 16 Haziran 2012 tarihinde saat 09.00’da Girne Amerikan Koleji Girne ve Alayköy Kampüslerinde düzenleneceğinin altı çizildi.

Ayrıca yapılan açıklamada tanıtım günü, eğtim kurumlarının akademik müfredatları ve burs sınavı ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.trweb adresi ile 650 20 00 no’lu telefondan ulaşılabileceği de belirtildi.