GAÜ’den 23 Farklı Ülkeden 617 Yeni Mezun

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den 23 Farklı Ülkeden 617 Yeni Mezun

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretim’de 27. yılını geride bıraktığı 2011-2012 akademik yılı mezunları düzenlenecek törenle diplomalarını alıyor.

“3 Kıta Tek Üniversite” uluslararasılaşma misyonu ile öğrencilerine yurtdışı kampüsleri İngiltere, Singapur ve ABD ile Türkiye yerleşkesinin ilk eğitim binasında küresel eğitim fırsatı sunan Girne Amerikan Üniversitesi’nin 27.nci yıl mezuniyet töreni 2 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 19.00’da Girne Amfitiyatro’da gerçekleşecek.
Mezuniyet Töreni Önemli Konukları Ağırlayacak

KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti üst düzey devlet yetkilileri ve protokolü yanında yurtdışı kampüsleri İngiltere, Singapur, ABD ve Türkiye yerleşkesinin ilk eğitim binasının yetkililerinin de katılacağı mezuniyet töreni bilim, sanat ve siyaset dünyasından önemli konukları da ağırlayacak.

27. Yıl Mezuniyet töreni ile ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada devlet yetkililerinin konuşmaları ile başlayacak törende 23 değişik ülkeden 617 mezunun diplomalarını alacağı ifade edildi.
617 Mezun KKTC Kültür Elçisi Olarak Ülkelerine Dönecek

68 değişik ülkeden öğrencinin yükseköğretime devam ettiği Girne Amerikan Üniversitesi’nin 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreninde 23 farklı ülkeden .... mezun diplomalarını alarak KKTC’nin fahri kültür elçisi olarak yurtdışında kariyerlerine başlayacak. 48 lisans bölümü yanında yükseklisans ve doktora programlarından mezunların da diplomalarını alacağı mezuniyet töreninde KKTC’nin ilk opera sanatçısı Vasfiye Çakırtaş GAÜ mezunları için sahne alacak. Mezuniyet töreni GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.
27. Yıl Mezuniyet Gala Balosu Malpas Hotel’de Düzenlenecek

GAÜ Etkinlik ve Halkla İlişkiler biriminden yapılan açıklamada ise 27. Yıl Mezuniyet Gala Balosu’nun Malpas Hotel’de düzenleneceği ifade edildi. Mezun öğrenciler ve ailelerin katılacağı 27. Yıl Mezuniyet Gala Balosu 3 Haziran 2012, Cumartesi günü saat 20.00’de Malpas Hotel’de gerçekleşecek.