Kolpa GAÜ Sahnesinde Şenliklere Damga Vurdu

Kolpa GAÜ Sahnesinde Şenliklere Damga Vurdu

One Life One Love One World ve çevre teması ile düzenlenen 2012 GAÜ Bahar şenliklerinde sahne alan Türk müziğinin yükselen grubu Kolpa konserinde izdiham yaşandı.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Komplkes konser alanında en güzel şarkılarını GAÜ öğrencileri ve Kıbrıslı hayranları için seslendiren Kolpa, sahne performansı ile 2012 GAÜ Bahar şenliklerine damga vurdu.

H&V Ajans tarafından konser öncesinde düzenlenen defile renkli görüntülere sahne olurken podyuma çıkan mankenler izleyenlerin büyük beğenisi kazandı.

Yaz aylarına damga vuracak kreasyonları prpfesyonelce sergileyen H&V ajans mankenleri konser alanını dolduran Kolpa hayranlarından büyük alkış alırken defile sonrası 2 saate yakın sahnede kalan sahne performansları ve yorum gücü ile şenliklere damga vurarak GAÜ öğrencilerine ve hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattılar.