GAÜ Türkiye Tenis Süper Liginde İlk Dört Takim Arasinda Yer Aldi

GAÜ Türkiye Tenis Süper Liginde İlk Dört Takim Arasinda Yer Aldi

KKTC Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Doğu Akdeniz Üniversitesi , Yakın Doğu Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi tenis takımlarının katıldığı Üniversiteler arası Tenis şampiyonasında üst üste 3. Kez şampiyon olan Girne Amerikan Üniversitesi erkek tenis takımı 88 takımın katılımı ile Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Süper Lig Tenis Turnuvasında Türkiye 4.ncüsü olarak KKTC’ye dönüyor. .

28 Mart - 2 Nisan 20121 tarihleri arasında Antalya Belek te düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Süper Lig Tenis turnuvasında bu sene ilk defa mücadele eden Girne Amerikan Üniversitesi mücadele ettiği süper liginde İstanbul Aydın üniversitesi Türkiye şampiyonu olurken , Marmara Üniversitesi ikinci , İstanbul Bilgi Üniversitesi üçüncü olurken Girne Amerikan Üniversitesi Türkiye dömrdüncüğsü olarak turnuvayı tamamlamıştır.