GAÜ Desteği ile Karpaz Çocukları Daha Modern Eğitim Alacak

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Desteği ile Karpaz Çocukları Daha Modern Eğitim Alacak

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te düzenlenen törenle Dipkarpaz İlkokulu ve Okul Aile Birliği tarafından Girne Amerikan Üniversitesi’ne şükran ve teşekkür plaketi verildi.

Girne bölge okullarında toplumsal fayda ve eğitime destek olmak adına çeşitli çalışmalara imza atan Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) öğretim görevlileri ve öğrencileri “Mutlu Çocuk Mutlu Toplum Güçlü Devlet” slogan ile öğretim görevlisi Zeki Akçam koordinatörlüğünde Dipkarpaz anaokulu ve ilkokulu bünyesinde tamamladıkları çalışmalar ve eğitime verdikleri destekten dolayı Girne Amerikan Üniversitesi’ni ziyaret eden Dipkarpaz İlkokulu heyetinde okul öğretmenleri İncilay Atalay ve Evruz Atalay yanında Okul Aile Birliği Başkan Mustafa Yiğit ile Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyesi Maşallah Erkan yer aldı.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te düzenlenen törende ayrıca Eğitim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Saadettin Yıldız, Türk Dili ve Edebiyatı bölüm başkanı Doç. Dr. Hasan Köksal, Türkçe Öğretmenliği bölüm başkanı Nejat Sefercioğlu ile öğretim görevlisi Zeki Akçam hazır bulundu.

“Serhat Akpınar ve GAÜ Bilim Kadrosunun Desteği İle Karpaz Çocukları Daha İyi Eğitim Olanağına Kavuştu”

Tören sonunda Dipkarpaz İlkokulu yetkilileri tarafından projede yer alan GAÜ öğrencilerine ayrıca teşekkür plaketi verildi.