GAÜ Kıbrıs Ve Canterbury Yaz Okulları için Kayıtlar Devam Ediyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Kıbrıs Ve Canterbury Yaz Okulları için Kayıtlar Devam Ediyor

Eğitimde 25 yıllık deneyimi ile Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), bu yıl da yaz okullarıyla İngilizce öğrenmek isteyenler için farklı alternatifler sunuyor. Dünyanın her yerinden gelen öğrencilere İngilizce Dil Eğitimi veren GAÜ, bu yaz da ingilizce programlarını hem GAÜ Kıbrıs Yerleşkesinde hem de İngiltere Canterbury Kampüsünde düzenliyor.
İngilizceyi Ana Yurdunda Öğrenin

İngiltere Canterbury şehrinde kendi kampüsünü açan Girne Amerikan Üniversitesi, bu muhteşem tarihi kentte kendi öğrencilerine eğitimlerini İngiltere’de devam etme imkanı sunarken aynı zamanda açtığı yaz okullarıyla da herkese İngilizceyi ana yurdunda öğrenmenin ayrıcalığını yaşatıyor.

KKTC’de ise yazın en güzel yaşandığı coğrafyada , Beşparmak dağlarının eteklerinde kurulmuş olan ve modern eğitim kampüsü ile dikkat çeken GAÜ; öğrencilerine güvenli bir ortamda yaz okulu seçenekleri sunmakta. Farklı Yaş grupları için özel tasarlanmış eğitim programları ile öğrenciler, değişik kültürlerle tanışma ve kaynaşma imkanı bulurken yabancı dil öğrenme ve eğlenmenin tadını bir arada çıkarmakta. Akdenizin eşsiz güzelliğini keşfedecek olan öğrencilerine GAÜ, unutulmaz bir yaz deneyimi kazandırırken eğlenerek yabancı dil öğrenmenin heyecanını da aşılıyor.
Başvurular 31 Mayıs’ta Sona Eriyor

GAÜ İngilizce Dil Eğitimi programları, İngilizce dil bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan öğrencilere göre tasarlanmıştır. Temel ve orta derecede İngilizce seviyesine sahip öğrenci adaylarına göre programlar sunan GAU Kıbrıs ve Canterbury- İngiltere Yaz Okulları tüm öğrencilerin, kurslarını İngilizce Dil bilgi ve becerilerini geliştirmiş olarak bitirmelerini sağlamaktadır. GAÜ yaz okullarında, 8-11 ve 12-17 yaş gruparı için Canterbury Trails Uluslararası Yaz Okulu, 18 yaş ve üzeri için Canterbury Uluslararası 2010 Yaz Okulu, yine 18 yaş ve üzeri için Canterbury Universite Hazırlık Yaz Okulu Programı ve 6-16 yaş grubuna ise Fun in The Sun İngilizce yaz okulları ile farklı yaş gruplarına hitap eden programlar yer alıyor. Eğitici geziler ve yarışmalar,Turlar,Aktivitiler ve konaklamanında dahil olduğu fiyatlar ise GAÜ 25. Yılına özel indirimli fiyatlar olarak belirlendi.

GAÜ yaz okulları ile detaylı bilgi ve kayıt koşullarına, 0392 650 20 00 nolu telefondan 1214 ve 1122 dahililerinden ve http://summer.gau.edu.tr web adresinden ulalışabilecek.