Hayallerindeki Dünyaya Atacağın Uluslararası Adım

Hayallerindeki Dünyaya Atacağın Uluslararası Adım

Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası Kampüsleri Girne, İngiltere, Singapur ve ABD Yerleşkelerinde 2011-2012 Akademik Yılı’nda eğitim alacak öğrenciler için kayıt tarihleri açıklandı.

Yükseköğretim’de 27. akademik yılına başlayacak olan Girne Amerikan Üniversitesinden konuyla ilgili yapılana açıklamada 12-16 Eylül tarihleri arasında KKTC uyruklu öğrenciler için kayıtların başlayacağı belirtilirken kayıt yenileme tarihlerinin ise tüm öğrenciler için 19-30 Eylül tarihleri arasında başlayacağı ifade edildi. Yeni akademik yılda 11 farklı Meslek Yüksek Okulu, 7 Yüksek Okul ve 7 fakülte bünyesinde 11 önlisans ve 40 lisans programı yanında 30 yükseklisans ve 8 doktora programının öğrenci kabul edeceğinin belirtildiği açıklamada tüm akademik programlar ve kayıt şartları ile ilgili öğrenci adaylarının detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresinden veya gau@gau.edu.tr elektronik posta adresi ile 6502000/ 1205-1179 no’lu telefonlardan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alabilecekleri belirtildi..

GAÜ Girne Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına 650 2000 ulaşılabileceğinin altı çizildi.
“İngiltere Canterbury Kampüsü 13 Bölüme Öğrenci Kabul Edecek”

Ayrıca yeni akademik yıl ve kayıt dönemi ilei lgili GAÜ’den yapılana açıklamada YÖK ve YÖDAK yanında İngiltere yükseköğretimim denetleme resmi kurumları BAC ve UK NARIC onaylı GAÜ İngiltere Yerleşkesi Canterbury Kampüs bünyesinde eğitimlere devam eden 3 fakülte toplam 13 bölüme öğrenci kabul edeceği de vurgulandı.

İngiltere’nin önde gelen üniversitelerinden Kent, Bexley, Bromley, West Kent, Orpington, North West Kent, Mid Kent, Instute of Financial Services, Hilderstone, Hadlow üniversitelerin yer aldığı Kent şehrinde eğitime devam eden Canterbury Kampus akademik programlarının YÖK, YÖDAK ve İngiltere Ulusal Akreditasyon ve Yükseköğretimi Denetleme Kurulları BAC ile UK NARIC tarafından resmen tanındığı ifade edilerek Muhasebe, Bankacılık ve Finans, Ekonomi, Uluslararası İşletme, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm Otelcilik ve Konaklama İşletmeciliği, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Mimarlık, İç Mimarlık ve Grafik bölümleri 4 yıllık üniversite lisans programlarına sınırlı sayıda öğrenci kabul edileceği ve öğrenci kayıtlarının başladığı belirtilirek öğrenci adaylarının detaylı bilgi için www.gauc.org.uk web adresine veya 650 2000 no’lu telefon üzerinden (dahili 1249-1250) Uluslararası Kampüsler Ofisinden ulaşabileceklerinin altı çizildi.