GAÜ AMERİKAN KOLEJİ’NDEN ÇOŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI

GAÜ AMERİKAN KOLEJİ’NDEN ÇOŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı, The International Prep School, The American Elementary School ve The American Nursery School, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı GAÜ Lympic’de coşkuyla kutladı.

Tören, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, Ressam Sevim Erdal, GAÜ Başkan Vekili Cemile Esenyel, GAÜ Yöneticileri ve Okullar Grubuna bağlı idarecilerin ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti.

İstiklal Marşı, Saygı Duruşu ve GAÜ Marşı ‘nın ardından GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar öğrencilerin bayramını kutladı.  The American Nursery School öğrencilerinden Almira Ela Bütüner, Evan James Morris, Erdil Özada günün açılış konuşmasını yaparken, The American Elementary School öğrencilerinden Sıla Bayrakçı ve The International Prep School öğrencilerinden Dilaia Brombaeva günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptı. The American Elementary School öğrencilerinden Gözde Dilek şiir okudu.

Tüm okulların ve GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin katılımıyla yapılan resmi geçit töreni ailelerde büyük ilgi topladı. The American Nursery School öğrencilerinin dansları alkışlar eşliğinde gerçekleşti. Ardından The International Prep School (Lower School), The American Elementary  School, The International Prep School (Upper School) öğrencilerinin dansları ile devam etti. Sahada tüm okulların rengârenk katılımıyla gerçekleşen coşkulu final şarkısıyla tören sona erdi.