GAÜ'DEN PERSONELİNE YÖNELİK HİZMET İÇİ EĞİTİM

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ'DEN PERSONELİNE YÖNELİK HİZMET İÇİ EĞİTİM

 Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sürekli Eğitim Merkezi ve Genel Sekreterlik işbirliğinde, GAÜ bünyesinde çalışan personele yönelik hizmet içi eğitim programları verilmeye başlandı.

İlk olarak “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda gerçekleşen hizmet içi eğitim programı hakkında GAÜSEM`den yapılan açıklamada, Personelin İSG konusunda farkındalıklarının arttırılması amaçlanan eğitime ilginin yoğun olduğu ve eğitimde, katılımcılara İSG hakkında bilinçlendirme sağlanması ve güvenli iş ortamları hazırlanmasına yardımcı olunması amaçlandığı belirtildi. Katılımcıların günlük hayatta karşılaşabilecekleri acil durumlarla baş edebilmelerine katkı sağlayacak yönde eğitim verildiği belirtilen açıklamada, programın sonunda yapılan sınavda başarılı olan personelin, sertifika alamaya hak kazandığı ifade edildi.

GAÜ Hizmet içi eğitim programının ikinci bölümünde ise; KKTC Sivil Savunma Teşkilatı Girne Bölge Müdürlüğü personeli tarafından, GAU akademik
ve idari personeline, “Yangın ve Tahliye” konusunda uygulamalı eğitim verildi.

GAÜSEM Direktörü Dr. Ayşegül Nacak desteklerinden dolayı, KKTC Sivil Savunma Teşkilatı Girne Bölge Müdürü Coşkun Neşesibol`a, eğitmen Hakan Özdenya`ya ve eğitimde görevli asistan öğrencilere teşekkürlerini sundu.