GAÜ’DEN MİNİK YÜREKLERE DESTEK KERMESİ

GAÜ’DEN MİNİK YÜREKLERE DESTEK KERMESİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Türkçe Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında  “Çocuk Esirgeme Kurumu” Yararına Düzenlenen Kermese Yoğun İlgi Oldu.

Girne Amerikan Üniversitesi   Türkçe Öğretmenliği Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd.Doç.Dr. Ramazan Çakır, “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında birçok proje yürüttüklerini söyledi.

Çakır konuşmasının devamında ise şunları söyledi;

“Yeni yılla birlikte minik yüreklimizin gülümsemesine katkı koymak için Türkçe Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında kermes düzenledi. Topluma Hizmet Uygulamaları dersinin amacı, öğrencinin toplumsal sorumluluk bilincini arttırmak, toplumsal sorunların çözümünde aktif rol almasını sağlamak, toplumsal gerçekliklere ait farkındalığını geliştirmek, toplum ile işbirliği, dayanışma ve iletişim içinde olmasını sağlamak ve öz değerlendirme becerisini geliştirmektir ”dedi.