GAÜ Sahnesi Dansa Doydu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Sahnesi Dansa Doydu

Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi ve Okullar Grubuna bağlı anaokul ve ilkokul The American Elementary School ile kolejler The Future College ve The American College dans gruplarının katılımı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen Stage School Dans Şöleni Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’te gerçekleşti.

Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde gerçekleşen Stage School 3. Gala gecesine GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal ve eşi ressam Sevim Erdal, Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, Başkan Yardımcılarından Cemile Esenyel, Spor Kültür Sağlık Daire Başkanı Türkay Akpınar ile çok sayıda sanatsever katıldı.
“29 Farklı Performans Sergilendi”

GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi Dans Akademisi Stage School kadrosunda yer alan dünyaca ünlü Türk ve Rus dans otoriteleri, sanatçılar ile akademisyenlerden Türkiye Dans Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Fonksiyonel Dans Kuramı yaratıcısı Galip Emre, Oleg Manukovich, Liliya Biroğul ve Suzan Heıjari-Erkan tarafından hazırlanan performansların yeraldığı şölende birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı.

GAÜ TV’den canlı yayınlanan Stage School 3. Gala gecesinde farklı yaş gruplarından dansçıların sergiledikleri farklı dans tarzlarından oluşan performansları izleyenlerden ve sanatseverlerden yoğun alkış aldı. Her yıl geleneksel olarak GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi tarafından düzenlenen Stage School Gala gecesi 28 Temmuz 2011 Perşembe günü Girne Amfitiyatro’da sanataseverler, turistler ve Girne halkı için yeniden düzenlenecek.