GAÜ PSİKOLOJİ KLÜBÜNDEN, FARKINDALIK YARATAN ETKİNLİK

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ PSİKOLOJİ KLÜBÜNDEN, FARKINDALIK YARATAN ETKİNLİK

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Psikoloji Kulübü tarafından düzenlenen farkındalık etkinlikleri kapsamında KKTC Sosyal Hizmetler Dairesi Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi.

GAÜ Psikoloji Kulübü, yakın zamanda gerçekleşen 3 Aralık engelliler günü dolayısıyla bir gün değil her gün farkındalık sloganıyla Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Girne Rehabilitasyon Merkezi müdürü Ali Rıza Göksu ve Rehabilitasyon Merkezi Psikoloğu Ahmet Sakinoğlu bey ile görüşülerek merkez hakkında ve engelli bireyler hakkında bilgi alındı. Psikolog Ahmet Sakinoğlu tarafından GAÜ Psikoloji Kulübü üyelerine merkez gezdirilerek yapılan faaliyetler ve etkinlikler hakkında bilgi verildi. Bilgilendirmenin ardından engelli bireyler ile vakit geçiren Psikoloji Kulübü Öğrencileri, Eğitmenlerin gözetiminde eğitici oyunlar oynayarak engelli bireyler ile verimli ve güzel vakit geçirme fırsatını buldular.

Merkez tarafından ve Engelli bireyler tarafından çok sıcak karşılanan GAÜ Psikoloji Kulübü öğrencileri, bu tür etkinliklerin sürekliliği konusunda hassasiyetlerini ilettiler. Rehabilitasyon Merkezi Psikoloğu Ahmet Sakinoğlu, GAÜ Psikoloji Kulübü Başkanı Fatih Dalgıç ile yaptığı görüşmede, psikolog adaylarının yaptığı bu farkındalık çalışmasından memnuniyetlerini  ileterek farklı etkinlikler ile GAÜ Psikoloji Kulübü öğrencilerini merkezde görmekten mutlu olacaklarını ilettiler.