G.MAĞUSA NAMIK KEMAL LİSESİ'NDEKİ "EĞİTİM FUARI"NDA; GAÜ, TÜM YÖNLERİ İLE ...

Haberler

GAÜ'DEN

G.MAĞUSA NAMIK KEMAL LİSESİ'NDEKİ "EĞİTİM FUARI"NDA; GAÜ, TÜM YÖNLERİ İLE ...

Girne Amerikan Üniversitesi,  üniversite eğitimi için hazırlık halindeki aday öğrenciler için; Ülkemiz ayağındaki orta öğrenim kurumlarında sürdürdüğü bilgilendirme ve yönlendirme toplantılarına devam ediyor. Sürdürülen program doğrultusunda son etkinliklerden birisi de; Gazimağusa`da gerçekleştirildi.

Ülkemizin köklü eğitim kurumlarından biri olan Namık Kemal Lisesi bünyesinde geçtiğimiz hafta gerçekleşen "Yüksek Eğitim Fuarı" dolayısıyla; öğrenci ve rehber öğretmenleri bir araya gelen GAÜ Temsilcileri; Özellikle üniversitenin yurt dışındaki kampüslerine transfer öğrenci olabilme imkanları başta olmak üzere, öğrenci odaklı yüksek öğrenim programları üzerinde yüzyüze görüşme ve bilgilendirmelerde bulundular.

GAÜ; `Türkiye Temsilciler Koordinatörü` Mehtap Koç Karabulut ve  `Digital Marketing Sorumlusu` Salih Bahçeci tarafından yapılan,  işitsel ve görsel sunumlar ile desteklenmiş görüşme ve bilgilendirme seansları sırasında; Aday öğrencilerin, havacılık, sağlık, mühendislik ve eczacılık gibi alanlara yöneldiği gözlemlenirken, Girne Amerikan Üniversitesi`nin yüksek eğitim öğrencilerine yönelik olan tüm burs imkanları ile ilgili bilgilendirmeler de özellikle yine fuarın gündemindeydi.

Girne Amerikan Üniversitesi, yurt içi ve yurt dışı tanıtımlarında; "kesintisiz 7 Yıl" burs hakkı gibi olanakları, çeşitli ülkelerde bulunan `7 Kampüsü`nü,  tanıtım ve bilgilendirme programlarında "aday öğrenci" lehine ağırlıklı avantaj olarak öne çıkarıyor.