GAÜ “HAYAT ÇOÇUKLAR İLE RENKLİ” PROJESİ BAHAR DÖNEMİ İLE BİRLİKTE DEVAM EDİYOR

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ “HAYAT ÇOÇUKLAR İLE RENKLİ” PROJESİ BAHAR DÖNEMİ İLE BİRLİKTE DEVAM EDİYOR

DELİCEIRMAK: “HEPİMİZİN BİRBİRİMİZLE PAYLAŞACAĞI EN AZINDAN GÜLER BİR YÜZÜ VARDIR"

 

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi Öğrencileri`nin yaklaşık iki yıldır düzenli olarak sürdürdükleri sosyal sorumluluk projesi; “Hayat Çocuklar İle Renkli” 2016-2017 Bahar döneminde minik yürekler ile bilgi yarışması gerçekleştirdi.

Baharın gelmesi ile birlikte Arabahmet bölgesinin Minik Yürekleri GAÜ İletişim Fakültesi’nin yeni öğrencileri ile mahalle kültürünü yaşayıp, güzel havanın yürüyüş eşliğinde keyfini sürdüler. Her hafta farklı bir tema ile gerçekleşen sosyal sorumluluk kampanyası eğitici, öğretici faaliyetler kamsamında, geçtiğimiz gün düzenlenen bilgi yarışması ile yeni döneme merhaba dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen Deliceırmak, gerçekleştirdikleri bilgi yarışmasında, tatlı rekabetlerin yaşandığını, Minik Yüreklere doğru cevaplanan sorular sonunda küçük hediyeler dağıtıldığını belirterek, Arabahmet bölgesinde kendi sosyo-kültürel varlıklarını sürdürmeye çalışan Minik Yüreklere, GAÜ İletişim Fakültesi öğrencilerince kucak açılmaya devam eceklerini söyledi. Deliceırmak ayrıca, "Çocuklar donmamış beton gibidir, üzerilerine ne düşse iz bırakır" sözüne atıfta bulunarak, çocuklar ile paylaşımda bulunmanın büyük önem taşıdığını ve asıl amaçlarının gerçekleştirmiş oldukları etkinliklerle toplum içerisinde farkındalık yaratarak, bu bilinci aşılamak olduğunu vurguladı.