Açılış Konserinde Özgün Sahne Alacak

Haberler

GAÜ'DEN

Açılış Konserinde Özgün Sahne Alacak

Girne Amerikan Üniversitesi 26. Akademik Yıl Bahar Şenlikleri 9-13 Mayıs 2011 tarihleri arasında GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’te gerçekleşiyor.

My Life-My World-My University sloganı ile düzenlenecek bahar şenlikleri kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar, spor insanları, bilim insanları ve kanaat önderleri Girne Amerikan Üniversitesi öğrencileri, vatandaşlar, spor ve bilim dünyasının otoriteleri ile biraraya gelecek.

Doğaya ve yaşama yön veren 4 ana element olan hava, su, toprak ve ateş yanında topluma, yükseköğretime ve bilime yön veren 5. element GAÜ temasıyla düzenlenen 2011 Bahar Şenlikleri açılış konserinde Türk pop müziğinin güçlü ismi Özgün 9 Mayıs 2011 pazartesi günü saat 22.00’de Karmi Kampüs’te sahne alacak. Türk pop müziğinin güçlü ismi Özgün’den önce ülkemizin en yetenekli DJ’lerinden Barış Gören, müzikleri ile konser alanını dolduran Özgün hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Tüm konserler ve etkinliklerin halka açık olarak gerçekleşeceği GAÜ 2011 Bahar Şenlikleri kapanış konserinde ise 13 Mayıs 2011 Cuma günü saat 22.00’de Türk pop müziğinin güçlü seslerinden ünlü yorumcu ve sanatçı Zeynep Dizdar Karmi Kampus konser alanında hayranlarıyla buluşacak.
Bahar Şenlikleri Açılış Semineri ve Geleneksel Girne Kent Korteji İle Başlayacak

Üniversite gençliği ve bilim ile aklın özgürlüğü felsefesi ile bu yıl My Life-My World-My University sloganı ile düzenlenen 26. Yıl Bahar Şenlikleri açılış konserinde Türk pop müziğinin önemli ismi Özgün Girne Amerikan Üniversitesi öğrencileri ve bölge halkı ile biraraya gelirken gelenkesel olarak her yıl düzenlenen bahar şenlikleri açılış seminerinde internet ve bilişim alanında başardığı önemli projeler ile FORBES dergisine kapak olan GAÜ mezunu Arda Kutsal “Internet ve Sosyal Medya” konulu seminer ile GAÜ öğrencileri ile buluşacak.Girne Amerikan Üniversitesi 2011 Bahar Şenlikleri Korteji açılış günü sonunda ise çeşitli gösteriler, yabancı öğrenciler tarafından düzenlenecek kültür geceleri, konserler, folklor ve dans performansları ile geleneksel açılış korteji Girne kent merkezinde Girne halkı ile buluışacak. Girne Amerikan Üniversitesi Bahar Şenlikleri korteji 9 Mayıs 2011 pazartesi günü saat 19.30’da Girne belediyesi önünden başlayıp Girne kalesi, eski liman güzergahından Atatürk büstü önünde sona erecek. Kortej sırasında havai fişek gösterileri, folklor ve dans gruplarının performansları ve okul gruplarının konserleri ile Girneliler ve turistler karnaval havasında geçecek kortej ile görsel bir şölen yaşamaya hazırlanıyor.