GAÜ 1. Kariyer ve Liderlik Zirvesi Öğrencilerinin Kişisel Gelişimine Destek Oluyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 1. Kariyer ve Liderlik Zirvesi Öğrencilerinin Kişisel Gelişimine Destek Oluyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Türkiye’den önemli ve saygın kişilerin katılımıyla, GAÜ 1. Kariyer ve Liderlik Zirvesi düzenleyerek Ada’da ses getirecek etkinliğe imza atacak.

2 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 12:30’da GAü Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kmpüsü, Millenium senato Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 1. Kariyer ve Liderlik Zirvesi’nde, Yeni Bir Lider Derneği  Başkanı Tanya Hazal Kaysoydu, Ata Holding Koordinatörü Tuncer Köklü, LinkedinTürkiye Eski Bölge Direktörü  Ali  Rıza Babaoğlan, TAV Akademi Genel Müdürü Barış Müstecaplıoğlu, Akbank  İnsan  Kaynakları  Şubeler  Kariyer  Yönetimi Müdürü  Alper Sukuşu konuşma gerçekleştirecek.

 

GAÜ 1. Kariyer ve Liderlik Zirvesi etkinliğine, Türkiye’de adından oldukça bahsettiren ve genç  yaşının verdiği  enerji  ve çözüme  odaklı çalışma prensibiyle öğrencileri  hırslandırmayı hedefleyen  konuk Tanya HazalKaysoydu,  bireylerin kendisini tanımasıyla birlikte liderliğe uzanan bir süreci “Kendini Tanıma ve Liderlik” konulu başlıkla tüm katılımcılara bilgiler verecek.


Yapılacak bu bilgilendirici ve aynı zamanda geliştirici olan Kariyer ve Liderlik Zirvesine konuk olacak Tuncer Köklü, GAÜ öğrencilerinin girişimcilik ruhunu geliştirmeyi ve inovasyonile birlikte daha yenilikçi bir gelecekplanlaması düzenleyebileceklerini  “Girişimcilik ve İnovasyon”  başlığıyla öğrencilere belirtecek.


Yine bu etkinlik dahilinde Türkiye’den konuk olarak  gelen Ali Rıza Babaoğlan, “Yeni Nesil Liderlik” konusuna değinecek.  Babaoğlan, GAÜ öğrencilerine yeni nesil liderliğin nasıl olacağını ve nelerin önemli olduğuna dikkat çekecek.


Bu önemli etkinliğin bir diğer konuğu olan Barış Müstecaplıoğlu, engin bilgilerini ve meslek deneyimlerini öğrencilere aktarırken, “Havacılığın Yükselen Sektörünü’de” öğrencilerle paylaşacak.


GAÜ 1.Kariyer ve Liderlik Zirvesi  dahilinde gerçekleşecek etkinliğin, kapsadığı bir başka sektör olan bankacılık sektörünü de Alper Sukuşu yapacak.  Sukuşu, “Geleceğin Akbanklı Liderleri” başlıklı konuyla GAÜ öğrencilerinin Bankacılık sektörüne bakışını geliştirecek ve ilgi uyandıracak.


Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada,  1. Kariyer ve Liderlik Zirvesi, GAÜ  Milenyum Senato Kongre Merkezi’nde 2 Mayıs 2016  Pazartesi günü saat 12:30 da gerçekleşeceği belirtilirken, Kariyer günlerine katılan herkese sertifika verileceği bildirildi.