Le Chateau Lambousa’da Tatil Keyfi

Haberler

GAÜ'DEN

Le Chateau Lambousa’da Tatil Keyfi

Girne Amerikan Üniversitesi’ne (GAÜ) bağlı  Le Chateau Lambousa Hotel,  2015 Turizm sezonundaki hedeflerine ulaşarak  yüzde 100’e yakın doluluk oranıyla Avrupa ülkelerinden gelen çok sayıda turist grubuna unutulmaz bir tatil keyfi yaşattı.

 

Son dönemlerde Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Almanya, Estonya, Fransa ve Slovakya’dan turist gruplarını ağırlayan Le Chateau Lambousa Hotel, sunduğu mükemmel ortamla turistlerin büyük beğenisini kazandı.

 

Le Chateau Lambousa Hotel Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Çağa, yaptığı açıklamada “2015 sezonunda  yüzde 100’e yakın doluluk oranıyla bir çok farklı ülkeden gelen misafirlerimize verdiğimiz hizmet nedeniyle teşekkür mektupları aldık, bu bizim için mutluluk verici bir olaydır, hizmet kalitemizi sunduğumuz ortamı, misafirperverliğimizi öven bu geri dönüşler bizleri daha da teşvik ediyor” dedi.

 

Bu yıl başlatılan her Salı ve Perşembe gecesi gösterimde bulunan açık havada yaz sineması, her Çarşamba gecesi Chateau Plaj’da Barbekü Partisi, Ödüllü Tavla turnuvası, Darts Turnuvası gibi etkinliklerin çok benimsendiğini söyleyen Ufuk Çağa önümüzdeki günlerde de Okçuluk Turnuvası düzenleyeceklerini, bunun hazırlıkları içinde olduklarını belirtti.

 

Le Chateau Lambousa Hotel, olarak Kurban Bayramı’nın ilk gecesi Canlı Müzik eşliğinde özel bir eğlence gecesi düzenleyeceklerini anlatan Ufuk Çağa, bir süredir yapımı titizlikle devam eden SPA merkezinin Ekim ayı içinde hizmete gireceğini anlattı.