Kıtalararası Yüksek Öğretim’de GAÜ Farkı

Haberler

GAÜ'DEN

Kıtalararası Yüksek Öğretim’de GAÜ Farkı

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) bu yıl öğretime başlayacak “GAU Moldova Amerikan Üniversitesi”, Yüksek Öğretim Kurumu ve Moldova Eğitim Bakanlığı’ndan 10 farklı bölümde eğitim vermek üzere onay aldı.

 

Moldova Eğitim Bakanlığı’nın onayladığı bölümler şöyle:

 

Moldova Eğitim Bakanlığında Alınan Bölüm Onayları

1)Business Administration - İşletme Yönetimi

2)Finance and Banking - Bankacılık ve Finans

3)Architecture - Mimarlık

4)Accountancy - Muhasebecilik

5)Economics - Ekonomi

6)International Relations - Uluslarararası İlişkiler

7)Law - Hukuk

8)Marketing and Lojistics - Pazarlama ve Lojistik

9)Politiology - Siyaset

10)Tourism - Turizm

 

Kıtalararası üniversite: GAU

ABD, Hong Kong, İngiltere ve Türkiye kampüslerinin yanısıra Moldova’da da 4 yıllık Lisans Programları ve Yüksek Lisans Programlarıyla eğitim vermeye başlayan Girne Amerikan Üniversitesi, “Kıtalararası Yüksek Öğretim”de sunduğu uygun seçeneklerle  eğitim verdiği tüm ülkelerde yükseköğrenim kurumları içinde en çok tercih edilen üniversiteler arasına girdi.

Dual Degree (Çift Diploma) Programları’yla çok cazip seçenekler sunan GAÜ Moldova Kampüsü’ne gelen yoğun taleplerin artarak sürmesi, öğrenci sayısının beklenen hedefleri aşması  bekleniyor.

 

 

4 yıllık lisans programları

Girne Amerikan Üniversitesi, ABD, Hong Kong, Türkiye, İngiltere Canterbury Kampüsleri’nin yanısıra Moldova Amerikan Üniversitesi’nde de, 4 yıllık Lisans Programları ve Yüksek Lisans Programlarıyla yüksek öğrenim görmek isteyenlere çok cazip imkanlar sunuyor.

 

 

Moldova Amerikan Koleji

Bu arada Moldova’nın başkenti Kishniev’de kurulan Moldova Amerikan Üniversitesi’nin yanısıra Moldova Amerikan Koleji’nin kurulması çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Çalışmalar tamamlandığında orta eğitim ve yükseköğrenime hazırlık konusunda eğitim çalışmalarında bulunacak olan Moldova Amerikan Koleji, geleneksel ve başarılarıyla tescillenmiş eğitim anlayışıyla GAÜ farkını ortaya koyacak.