Üniversitemiz ABD’de Eğitim Görme Fırsatı Sunuyor

Haberler

GAÜ'DEN

Üniversitemiz ABD’de Eğitim Görme Fırsatı Sunuyor

“Kıtalar Ötesi Dünya Üniversitesi” vizyonu ile öğrencilerine lisans ve yükseklisans eğitimlerini Kuzey Kıbrıs, İngiltere, Singapur ve ABD Kampüslerinde sürdürme fırsatı sunan Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Amerika’nın önde gelen üniversitelerinden Uluslararası Virginia Üniversitesi (Virginia International University – VIU) ile lisans ve yükseklisans programlarında öğrenci ve akademisyen değişim programı, ortak müfredat ve bilimsel projeleri hayata geçirme ana konularını kapsayan akademik işbirliği anlaşmasına imza koydu.
“Anlaşma Lisans ve Yükseklisans Programlarında Çift Diploma Hakkı Tanıyor”

Girne Amerikan Üniversitesi ile VIU arasında imzalanan akademik işbirliği anlaşması ile ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada lisans ve yükseklisans öğrencilerinin çift diploma hakkı kazandığı ve eğitimlerinin yarısını Kuzey Kıbrıs, İngiltere, Singapur ve ABD’de eğitim veren GAÜ Kampüslerinde yarısını ise Washinghton Fairfax’de bulunan VIU kampüsünde tamamlayacakları ifade edildi.
“Sağlık Yönetimi ve diğer Yükseklisans Öğrencileri ABD’de Öğrenim Görecek”

Uluslararası Finans, Uluslararası İşletme, Pazarlama lisans bölümleri ile Uluslararası İşletme, Pazarlama Yönetimi, Uluslararası Finans, Sağlık Yönetimi, Muhasebe ve Bilişim Sistemleri yükseklisans programlarını kapsayan akademik işbirliği anlaşması ile öğrenciler lisans eğitimlerini 2+2 ve 3+1 yöntemi, yükseklisans öğrencileri ise 1+1 yöntemi ile her iki kampüs’te öğrenim görerek tamamlayabilecekler.
“Uluslararası Rekabet ve Kariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat”

Uluslararası rekabet ve kariyerine güç katmak isteyen öğrenciler için bilişim teknolojilerinin sunduğu farklı eğitim fırsatlarından faydalanarak zaman ve mekandan bağımsız olarak tasarlanan on-line eğitim programları ile ilgili kayıtların başladığının belirtildiği açıklamada Girne Amerikan Üniversitesi - Virginia Üniversitesi arasında imzalanan akademik işbirliği anlaşmasının ayrıca on-line bilişim altyapısı ile öğrencilere küreselleşen yükseköğretimin kapılarını açtığının altı çizildi.
“Üniversitemizin Amerika Kampüsü 9 Yükseklisans 1 Doktora Programına Öğrenci Alacak”

“Kıtalar Ötesi Dünya Üniversitesi” vizyonu ile 4. kampüsünü ABD Washington’da eğitime açan GAÜ, Amerika kampüsü merkezli 9 yükseklisans ve 1 doktora uzaktan eğitim on-line programına da öğrenci kabul edecek. GAÜ ile VIU arasında imzalanan akademik işbirliği anlaşması yanında GAÜ on-line akademik programları kayıt kabul etmeye başladı.

Muhasebe, Finans, Sağlık Yönetimi, Turizm İşletmeciliği, İnsan Kaynakları, Bilişim Teknolojileri, Liderlik ve Kriz Yönetimi, Bilişim Teknolojileri ve Bilgisayar Bilimleri yükseklisans on-line programları ile İşletme Yönetimi Doktorası on-line doktora bölümlerine sınırlı sayıda öğrenci alınacağının belirtildi.

Ayrıca önlisans, lisans, yükseklisans ve doktora programlarında eğitimlerine devam eden Girne Amerikan Üniversitesi öğrencilerinin, akademik ve yabancı dil eğitimlerini ek ücret ödemeden 4 kampüste sürdürebileceklerinin belirtildiği açıklamada ABD’de kendi kampüsünden tüm dünyaya bilişim teknolojik altyapısı ile eğitim veren tek Türk üniversitesinin GAÜ olduğu ifade edildi. GAÜ’nün dünyaya yayılan kampüslerinde eğitimlerine devam eden her öğrencinin de ayrıca on-line programlara anında katılabileceğinin de vurgulandı.