Amerikan Kolej Öğrencileri Mezuniyet Balosunda Mutluluk Tablosu Çizdi

Amerikan Kolej Öğrencileri Mezuniyet Balosunda Mutluluk Tablosu Çizdi

Le Chateau Lamboussa`da Mezuniyet Balosu

Girne Amerikan Üniversitesi`ne bağlı Amerikan Kolej`in 12. Sınıf Mezuniyet Balosu Le Chateau Lambousa Otel`de düzenlenen muhteşem bir geceyle yapıldı.

Mezun olan öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecilerinin katıldığı baloda duygu dolu anlar yaşandı.

Mezuniyet Balosu`nda doyasıya eğlenen öğrenciler, bu özel gecenin heyecanını yaşarken üniversite hayatlarına başlayacak olmanın gururu içinde mutlulukla gülümsüyordu.

Amerikan Kolej`in "Uluslararası öğrenciler, dünya insanı olabilen yetişkinler ve kendini her ortamda en iyi şekilde ifade edebilen bireyler yetiştirmek" cümlesiyle ifade edilen hedeflerine ulaşmış olarak mezun olan öğrenciler, bu hedefine ulaşmanın gururunu, öğrenci arkadaşları, öğretmenlerimiz ve idarecilerle paylaştılar.

12. sınıflardan sorumlu öğretmenler de duygularını paylaşırken ``Öğrencilerimizin lise hayatlarında aldıkları eğitim sayesinde, sahip oldukları başarı grafiklerinin üniversite yaşantılarında da devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Her zaman başarılı olacaklarına olan inancımız sonsuz. Tüm kalbimizle onların yanında olmaya devam edeceğiz" dediler.