Grafik Dizayn Haftası Etkinlikleri Sergi ile Başladı

Haberler

GAÜ'DEN

Grafik Dizayn Haftası Etkinlikleri Sergi ile Başladı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik bölümü tarafından “Hepimiz Tasarımcıyız” slogan ile düzenlenen “Grafik Dizayn Haftası” etkinlikleri sergi ile başladı.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’te 10 – 15 Ocak 2011 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle gerçekleşecek “Grafik Dizayn Haftası” kapsamında sergi, paneller ve atölye çalışmaları düzenlenecek. GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall Sergi salonlarında halka açık olacak “Grafik Dizayn” konulu sergi yanında “Tipografik Animasyon Show” ile alanında uzman kişiler tarafından verilecek “Mezuniyet Sonrası Kariyer” ve “Ambalaj Bir Sanattır” paneller hafta boyunca GAÜ Kongre salonlarında gerçekleşecek.

GAÜ Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim görevlisi Hikmet Uluçam tarafından verilecek “Ambalaj Bir Sanattır” ve Derya Demircioğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı “Mezuniyet Sonrası Kariyer” konulu paneller ve “Grafik Dizayn Haftası” etkinlikleri ile ilgili Grafik Bölüm başkanı Sibel Kemal Uzun yaptığı açıklamada düzenlenen etkinliğin amacının öğrencileri teorik ve pratik bilgilerini en üst seviyeye taşıyarak öğrenim gördükleri alanlar ile ilgili değişik bakış açılarını da öğretmek olduğunu ifade etti. Yüksek öğrenim gördükleri alanlar ile ilgili değişik bakış açılarını öğrenmelerin bireysel gelişim ve kariyer için önemine de dikkat çeken Uzun, “Grafik Dizayn Haftası” etkinliklerin program ile ilgili şu bilgileri verdi:

10 Ocak 2010 saat 14.00 Sergi Spectrum Hall
11 Ocak 2011 saat 11.00 Tipografik Animasyon Show Millenium Senato Kongre Merkezi
12 Ocak 2011 saat 11.00 Panel – Mezuniyet Sonrası Kariyer Millenium Senato Kongre Merkezi
13 Ocak 2011 saat 11.00 Panel – Ambalaj Bir Sanattır Millenium Senato Kongre Merkezi

“Hepimiz Tasarımcıyız” slogan ile düzenlenen “Grafik Dizayn Haftası” etkinliklerihalka açık olacak ve paneller GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.