GAÜ DÜNYANIN KAPILARINI ÖĞRENCİLERİNE AÇMAYA DEVAM EDİYOR

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ DÜNYANIN KAPILARINI ÖĞRENCİLERİNE AÇMAYA DEVAM EDİYOR


Girne Koleji Stratejik Planlama Toplantısı gerçekleşti

Girne Koleji Stratejik Planlama Toplantısı Le Chateau Lambousa Otel Ev sahipliğinde gerçekleşti.

Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde kurulan ve Türkiye’de 16 şehirden kampüsleriyle GAÜ’nün eğitim vizyonu her geçen gün büyüyerek öğrencilerine Dünya’nın kapılarını açmaya devam ediyor. KKTC’nin ilk üniversitesi Girne Amerikan, Türkiye’de 3 yaştan 15 yaşına kadar yaklaşık 4 bin öğrencisine Girne Amerikan farkıyla eğitim ve öğretim vermeye devam ediyor.  Bu kapsamda Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde bir araya gelen temsilciler, çağımıza yön veren, öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlayabilmek amacıyla Le Chateau Lambousa Otel’de bir araya geldiler.

İstanbul, Fethiye, Ankara, Afyon, Şanlıurfa, Batman, İzmir, Edremit, Van, Diyarbakır, Gaziantep ve Malatya’dan Girne Amerikan Kolejlerinin temsilcileri üç günlük çalıştay kapsamında bir araya geldi.

Girne Koleji Stratejik Planlama Toplantısı’na Girne Amerikan Üniversitesi COO’su Doç. Dr. Hüda Hüdaverdi, Girne Koleji CEO’su Dilek Cambazoğlu, Girne Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko başta olmak üzere Türkiye’nin 16 farklı ilinden kolej temsilcileri katılım gösterdi.

Toplantıda, Türkiye’de Girne Kolejlerinde eğitim gören yaklaşık 4 bin öğrencinin Girne Amerikan Üniversitesi kampüslerinde yaz okulu ve dil eğitim imkanları başta olmak üzere yapılması planlanan yeni projeler konuşuldu.