GAÜ, Lübnan Amerikan Üniversitesi Jürisinde

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ, Lübnan Amerikan Üniversitesi Jürisinde

GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hossein Sadri ve GAÜ İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu Sadri, Lübnan Amerikan Üniversitesi Mimarlık bölümü mezuniyet stüdyosuna dış değerlendirmeci ve jüri üyesi olarak katıldı.

 

Lübnan Amerikan Üniversitesi Mimarlık ve İç Mimarlık Okulu Başkanı Prof. Jose Madrigal’in daveti üzere Lübnan`a giden GAÜ öğretim üyeleri, mezuniyet öğrencileri projelerinin jürisinde yer alarak proje değerlendirmelerinde bulunup mimari projeler hakkında ve tasarım süreçleri hakkında görüşlerini sundular.

 

GAÜ öğretim üyeleri, jüriye katılımın yanısıra yaptıkları görüşmelerde iki üniversite arasında bilimsel işbirliği konusunu masaya yatırdılar.

 

Akdeniz ve Ortadoğu Mimarlık Okulları Birliği (Schools of Architecture and Urbanism
in the Mediterranean and the Middle East - SAUMME) kurucu yönetim kurulu üyesi olan Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hossein Sadri, bölgedeki mimarlık okullarının işbirliğinin güçlendirilerek artırılması konusunda bu ziyaretin olumlu sonuçlar getireceğini bildirdi.