Gençlik ve Aile Psikolojisi ile Sınav Stresi GAÜ’de Anlatılacak

Haberler

GAÜ'DEN

Gençlik ve Aile Psikolojisi ile Sınav Stresi GAÜ’de Anlatılacak

Girne 19 Mayıs Türk Maarif Koleji’nin organize ettiği “Başarıya Götüren Aile” konferansı Girne Amerikan Üniversitesi Koleji (GAC) ev sahipliğinde GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslar arası Kongre Salonu Spectrum Hall’de 08.01.2011 cumartesi günü gerçekleşiyor.

“Başarıya Götüren Aile” konferansına ünlü iletişim psikoloğu Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu konuşmacı olarak katılacak. Öğrenci velileri ile ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği konferans saat 17.30’da başlayacak ve GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.
“Sınav Döneminde Ebeveyn Davranışları Mercek Altına Alınacak”

Sınav Döneminde Anababalık, çocuğunun başarılı olması için, "Çok çalış oğlum/kızım," demenin ya da tüm maddi olanaklarını seferber etmenin ötesinde bir şeyler yapmak isteyen anababalara yol göstermek amacıyla 19 Mayıs Türk maarif Koleji tarafından organize edilen konferans sınav döneminde çocuklarına destek olmak için doğru ve etkili yöntemler arayan tüm ebeveynlere kılavuzluk edecek.
“Konferans Sonunda Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu Kitaplarını İmzalayacak”

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslar arası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de ebeveynler ve öğrenciler ile bir araya gelecek Doğan Cüceloğlu konferans sonunda Bir Kadın Bir Ses, Başarıya Götüren Aile, 'Mış Gibi’ Yaşamlar, 'Keşkesiz Bir Yaşam İçin İletişim, Savaşçı, İçimizdeki Biz, Yetişkin Çocuklar, İyi Düşün Doğru Karar Ver, İçimizdeki Çocuk, İnsan ve Davranışı gibi en çok okunanlar arasında yer alan kitaplarını da okuyucuları için imzalayacak.