GAÜ SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR


Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Lefkoşa Badminton Kulübü tarafından organize edilen ve Türkiye’de çeşitli şehirlerden ve KKTC’den sporcuların katıldığı yaz kampına destek oluyor. 

21-31 Temmuz tarihleri arasında sürecek olan yaz kampı başladı. Türkiye’den Kula, Eskişehir ve Bergama şehirlerinden 12 sporcu ve 4 antrenör ve KKTC’den de 12 sporcu ve 2 antrenörün katıldığı yaz kampı 13 yaş ve altı için düzenleniyor.

GAÜ’nün de ulaşım desteği sağladığı kamp kadrosu, ilk 7 gün Lapta Gençlik Kampı’nda, sonrasında ise Atatürk Spor Kompleksi’nde konaklayacaklar ve kamp süreci içerisinde 29 Temmuz Cuma günü Başaran Spor Salonunda Arden Gıda U13 Yaz Kampı Turnuvası düzenlenecek.

Konu ile ilgili Kulüp Başkanı Nevzad Denerel yaptığı açıklamada, “Sporcularımızın gelişimi için kendi yaş gruplarında Türkiye şampiyonu olan sporcuları ve antrenörlerini adamıza davet ettik. Kampımıza katılan kulüp, antrenör ve sporculara teşekkür ederiz. Bunun yanı sıra kampın gerçekleşmesi için katkı da bulunan Spor Dairesi, Gençlik Dairesi, Arden Gıda ve ulaşım desteği sağlayan Girne Amerikan Üniversitesine de sonsuz teşekkürler” dedi.

Ayrıca kamp süresi içerisinde alanında uzman 5 farklı eğitimci tarafından Nefes Eğitimi, Konsantrasyon Eğitimi, Dopingle Mücadele, Badminton Yaralanmaları ve İlk Yardım, Mandalar Eğitimi ve Sporcu Beslenmesi seminerlerinin verilmesi de planlandı.

Lapta’daki kampı 27 Temmuz tarihinde ziyaret eden GAÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. M. Sadık Akyar geleceğin yaldızları ile sohbet etti. Akyar “Kula (Manisa) Bergama (İzmir) ve Eskişehir bölgelerinden GAÜ’de birçok öğrencilerinin olduğunu belirterek, bu bölgelerden önümüzdeki yıl için de yeni tercihlerin olacağı, temsilciler ile yapılan görüşmelerden anlaşılmaktadır” dedi.