Hobi Edinin Stresi Dışarıda Bırakın

Haberler

GAÜ'DEN

Hobi Edinin Stresi Dışarıda Bırakın

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından İşletme ve Yöneticilik kursları, dil kursları, bilgisayar ve spor kursları yanında yaşam kurslarının da Türkçe ve İngilizce olarak 2 dilde eğitim vermeye başladığı açıklandı. Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada akademik uzmanlar tarafından hazırlanan programların 25 yıllık bilimsel bilgi birikimini toplumla paylaşmak ve modern toplumda stresli hayat süren bireylere yeni hobiler kazandırmak olduğu vurgulandı. Modern hayatın stresinden bireyleri uzaklaştırmak amacıyla programların oluşturulduğunun altının çizildiği açıklamada “Hobi edinin Stresi Dışarıda Bırakın” sloganı ile devam eden programların Girne kent yaşamının GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’e taşındığı belirtildi.

Yaşam kursları içerisinde İleri Psikolojik Danışmanlık Becerileri, Temel Psikolojik Danışmanlık Becerileri, Özel Eğitim Becerileri, Sürdürülebilir Kent, Çevre ve Turizm programı, KPSS Hazırlık programı, Yoga kursu, Latin dansları kursu, Pratik Bahçe Planlaması ve Düzenlemesi programı yanında Amatör Denizcilik ve Gemicilik kursu da eğitim vermeye başlıyor. Ayrıca Temel Psikolojik Danışmanlık Becerileri ile Pratik Bahçe Planlaması ve Düzenlemesi programları İngilizce olarak da verilecek.
“3-6 Yaş Kas ve İskelet Gelişim Programları Uzmanlar Tarafından Hazırlandı”

Spor kurslarının uzman eğitmenler ve fizyoterapistler rehberliğinde devam ettiğinin de belirtildiği açıklamada Yüzme, Su Altı Dalış, Eskrim, Futbol, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis ve Atletizm kursu yanında 3-6 yaş arası eğitsel ve sportif oyunlarla kas ve iskelet sisteminin gelişimine yönelik progrmalrın uzmanlar tarafından hazırlandığı ve öğrenci kabul etmeye başladığı belirtildi.
“Amatör Denizcilik ve Gemicilik Programı Akdeniz’e Açılma Fırsatı Veriyor ”

Amatör Denizcilik ve Gemicilik programının ada insanından yoğun ilgi gördüğünün belirtildiği açıklamada programın Akdeniz’e açılma ve pratik yapma fırsatı sunduğu vurgulandı. Dil kursları yanında Çağdaş Yönetimlerde Halkla İlişkiler, Genel Muhasebe ve Bilgisayar Uygulamaları, Kariyer Geliştirme : Bir Film Analizi, Politik Liderlik, Sağlık Sektöründe Etkili İletişim, Strateji Yönetimi yanında Türkçe ve İngilizce verilecek diğer İşletme ve Yöneticilik Kursları ile Bilgisayar kursları ile ilgili detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1144’e ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.