GAÜSEM Amatör Denizcilik ve Gemicilik Eğitimi Başlıyor

GAÜSEM Amatör Denizcilik ve Gemicilik Eğitimi Başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından İşletme ve Yöneticilik kursları, dil kursları, bilgisayar ve spor kursları yanında yaşam kurslarının da çeşitli alanlarda eğitim vermeye başlayacağı açıklandı.

Yaşam kursları içerisinde İleri Psikolojik Danışmanlık Becerileri, Temel Psikolojik Danışmanlık Becerileri, Özel Eğitim Becerileri, Sürdürülebilir Kent, Çevre ve Turizm programı, KPSS Hazırlık programı, Yoga kursu, Latin dansları kursu, Pratik Bahçe Planlaması ve Düzenlemesi programı yanında Amatör Denizcilik ve Gemicilik kursu da eğitim vermeye başlıyor. Ayrıca Temel Psikolojik Danışmanlık Becerileri ile Pratik Bahçe Planlaması ve Düzenlemesi programları ingilizce olarak da verilecek.

Spor kurslarının uzman eğitmenler ve fizyoterapistler rehberliğinde devam ettiğinin de belirtildiği açıklamada Yüzme, Su Altı Dalış, Eskrim, Futbol, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis ve Atletizm kursu yanında 3-6 yaş arası eğitsel ve sportif oyunlarla vucüt gelişimine yönelik kursların da öğrenci kabul etmeye başladığı belirtildi.

KPDSS ve ÜDS gibi İngilizce yeterlilik ve dil sınavlarına hazırlık kursları yanında yeni bir dil öğrenmek isteyenler için ise İngilizce, Fransızca, Rusça, Almanca, Farsça, Yunanca ve Türkçe dillerine yönelik başlangıç kurslarının da verileceğinin ifade edilşd,iği açıklamada yabancı dilde İş Yazışmaları ile ilgili kurslarında kurumsal hizmet almak isteyen kurum ve kuruluışlar için düzenlenebileceği belirtildi.

Çağdaş Yönetimlerde Halkla İlişkiler, Genel Muhasebe ve Bilgisayar Uygulamaları, Kariyer Geliştirme : Bir Film Analizi, Politik Liderlik, Sağlık Sektöründe Etkili İletişim, Strateji Yönetimi yanında Türkçe ve ingilizce verilecek diğer İşletme ve Yöneticilik Kursları ile Bilgisayar kursları ile ilgili detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1144’e ulaşarak alınabileceğininde belirtildiği açıklamada kurslara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.