GAÜSEM DİREKTÖRÜ DR. NACAK; “GENİŞ PANDEMİ ÖNLEMLERİ ÇERÇEVİSİNDE YÜZ YÜZE EĞİTİMLER BAŞLIYOR”

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM DİREKTÖRÜ DR. NACAK; “GENİŞ PANDEMİ ÖNLEMLERİ ÇERÇEVİSİNDE YÜZ YÜZE EĞİTİMLER BAŞLIYOR”




Girne Amerikan Üniversitesi’ne (GAÜ) bağlı, Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) Direktörü Dr. Ayşegül Nacak, yaz dönemi eğitimleri ve yaz dönemi kursları için alınan Covid-19 önlemleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Nacak; Covid-19 salgını sebebiyle  evde kalındığı sürede sadece yüz yüze eğitimlere ara verildiğini; GAUSEM olarak bu süreçte eğitimlere alınan pandemi önlemleri ile ara vermeden online olarak  devam edileceğini ve dünyanın neresinde olursa olsun online eğitimlere, zaman ve mekan sınırlaması olmadan arzu eden herkesin katılabileceğini belirtti.

Yaz dönemi kursları için alınan Covid-19 önlemlerinden bahseden Nacak; “Yaz dönemi, geniş pandemi önlemleri çerçevesinde artık yüzyüze eğitimlerimiz önümüzdeki hafta başlayacaktır. Her zaman önce ‘sağlık’ dedik bu sebeple de gruplara katılımlarımız da sınırlı tutulacaktır. Kursların verildiği salonlarda, havuzlarda, sınıflarda temizlik ve dezenfekte etme işlemlerimiz şu anda hazırdır. Bununla beraber kursların öncesinde yapmış olduğumuz bu işlemler,  sonrasında da yapılacaktır. Biz alınması gereken tüm tedbirlerimizi aldık. Gönül rahatlığıyla, tüm kursiyerlerimiz gerek kendileri gerek çocukları gerek yakınları kısaca kurslarımıza katılmak isteyen herkes katılabilir” dedi.

Yaz dönemi verilecek yüz yüze eğitimlerden bahseden Nacak; “Özellikle bu süreçte, kendinizi stresten olabildiğince uzak tutmalısınız, bu yüzden GAUSEM’in sunmuş olduğu herhangi bir sanat dalıyla, sporla,gastronomi ile  ya da başka bir hobi ile stresten uzak kalmak  ve  rahatlamak isteyen herkesi kurslarımıza davet ediyoruz” dedi.

Nacak; “Pek çok alanda geniş kitlelere hitap eden kurs yelpazemiz var. Bu yelpaze içinde Gastronomi alanında da eğitimlerimiz var, bu eğitimler içinde glutensiz ürünler sanatı, çikolata düşkünleri için çikolata yapımı, kutlamaların olmazsa olmazı pasta yapımları, çocukların özellikle sevdiği  ve asla diyemeyecekleri muffin yapımları ile et pişirme incelikleri ve sanatını, dünya mufağı ile sunuyoruz. Moda severler için,farklı atölye çalışmalarımız olacaktır. Bunlar: moda çizimine giriş, yaratıcı moda dönüşüm atölyeleri ve moda kolaj ile atölyesi yaratıcı stil yaratma’dır.

Spor kurslarımızda yüzme, badminton, eskrim, masa tenisi ve tenis; müzik kurslarımızda, piyano, gitar ve yan flüteğitimlerimiz açılacaktır. Dans tutkunlarımız için ‘Ritmi Yakala’ sloganıyla hip-hop, modern dans ve  bale eğitimlerimizi sunuyoruz. Hamileler için Fizyoterapistimiz eşliğinde Hamile Pilatesi eğitimlerimizi de başlatıyoruz.  Ayrıca yine Fizyoterapistimiz eşliğinde Psikosomatik Hareket Terapisi Atölyesi& Bel- Boyun Eğitimleri, Vinyasa Yoga eğitimimiz, 7'den 70'e herkes için açıktır” ifadelerini kullandı.


GAÜSEM farkı ve GAÜSEM Sertifikaların geçerliliği hakkında açıklamalarda bulunan Nacak;

“GAUSEM, Kıbrıs’ta en kaliteli ve alanında öncü; online ve yüz yüze eğitim veren en önemli merkezdir. En önemlisi de GAUSEM, farklı ülkelerde pek çok kampüsü olan, her alanda vizyoner en kaliteli eğitim markası olan GAU çatısı altında yer almaktadır.  Eğitimlerimiz, uzman ve/veya işin mutfağından gelen profesyonel  hoca kadromuz eşliğinde verilmektedir. Sertifikalarımız, uluslararası onaylıdır ve geçerliği yaşam boyudur” dedi.

GAÜSEM Direktörü Dr. Ayşegül Nacak kayıtlar hakkında yaptığı açıklamada; ön kayıtların, telefon  ve mail yoluyla(gausem@gau.edu.tr) ile yapılabildiği gibi gausem.org web sitesinde yer alan kurs detayları incelendikten sonra oradaki  online başvuru formu doldurularak da yapılabileceğini, ön kayıt yapan her kursiyerimizle ayrıca irtibata geçip akıllarında oluşan ya da oluşacak sorulara ve detaylara yanıt verdiklerini ifade etti.