GAÜ’NÜN KKTC’YE ÖZEL SINAVSIZ %90 BURS FIRSATINA REKOR BAŞVURU YOĞUN İLGİ ÜZERİNE, ONLINE ÖN BAŞVURU TARİHİ 8 HAZİRAN'A KADAR UZATILDI

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’NÜN KKTC’YE ÖZEL SINAVSIZ %90 BURS FIRSATINA REKOR BAŞVURU YOĞUN İLGİ ÜZERİNE, ONLINE ÖN BAŞVURU TARİHİ 8 HAZİRAN'A KADAR UZATILDI


Girne Amerikan Üniversitesi'nin (GAÜ), Yükseköğretimde kutladığı 35. Yılına özel sunmuş olduğu sınavsız %90 burs fırsatına, KKTC, Liseyi KKTC’de okuyan TC ve 3. Dünya Ülkesi vatandaşlarından yoğun ilgi.

%90 Burs için Son Başvuru 8 Haziran Pazartesi

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, Covid-19 Pandemi sürecinden dolayı, GAÜ Senatosu’nun almış olduğu karar doğrultusunda, 2020-2021 Akademik yılı için GAÜ’de üniversite eğitimi almak isteyen KKTC vatandaşı ile liseyi KKTC’de tamamlayan TC ve 3. Dünya ülkesi vatandaşı aday öğrencilere, ön başvuru koşulu ile sınavsız %90 burslu eğitim alma fırsatı sunulduğu ifade dildi. Hukuk, Eczacılık ve Pilotaj bölümleri dışında tüm bölümlerde geçerli olacak %90 burs fırsatı için, aday öğrencilerin 8 Haziran 2020 Pazartesi gününe kadar www.gau.edu.tr/kibrisaday/page/basvuru-formu web sitesinden online başvuruda bulunarak ön kayıtta bulunması gerektiği belirtildi.

Hukuk ve Eczacılık bölümünde okumak isteyen aday öğrencilere ise, lisede göstermiş olduğu başarıya göre çeşitli burslar sağlanacağı belirtildi. 

Sınavsız %90 Burs, 7 Yıl Kesintisiz!

%90 burs fırsatının, 7 yıl kesintisiz ve GAÜ’nün 7 farklı ülkede bulunan kampüslerinde de geçerli olduğu bildirilen açıklamada, online ön başvuru tarihinin 8 Haziran’na uzatıldığı belirtilirken, başvuruda bulunan aday öğrencilerin, 17 Temmuz 2020 Cuma gününe kadar kesin kayıt işlemlerini GAÜ Öğrenci İşleri’ne başvurarak tamamlamaları gerektiği vurgulandı.

GAÜ’nün 35. Yılına özel sunmuş olduğu sınavsız %90 burs fırsatı ile ilgili ayrıntılı bilgi ve kayıt şartlarına, www.gau.edu.tr/kibrisaday web sitesinden, gau@gau.edu.tr mail adresi ya da 0548 870 87 17 numaralı telefon numarasından ulaşılabileceği bildirildi.