GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Farkındalık Yaratmaya Devam Eediyor

GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Farkındalık Yaratmaya Devam Eediyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü sorumluluklarının farkında olarak toplumsal dayanışmayı sürdürmeye bir yenisini daha ekledi.

GAÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Kanser Hastalarına Yardım Derneği ve Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Yararına “Mutluluk Kermesi” düzenledi. Kermese, Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri evlerinde hazırladıkları yiyeceklerin satışını gereçkleştirirken, etkinliğe  GAÜ Küresel Bilim ailesi ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Çalışmalarını toplumsal sorumluluk kapsamında gerçekleştiren GAU Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü, elde edilen gelirin tamamını Kanser Hastalarına Yardım Derneği ve Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlayacağı bildirildi.