GAÜ ONLINE ETKİNLİKLERİNDE, MİCROSOFT BÖLGE DİREKTÖRÜ “DİJİTAL DÖNÜŞÜMLÜ EĞİLİMLER” KONUSUNU ANLATACAK

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ ONLINE ETKİNLİKLERİNDE, MİCROSOFT BÖLGE DİREKTÖRÜ “DİJİTAL DÖNÜŞÜMLÜ EĞİLİMLER” KONUSUNU ANLATACAK


Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 35. Akademik Yıl etkinlikler kapsamında planlamış olduğu akademik ve sosyal etkinliklerine konusunda uzman ve ünlü konukları online olarak öğrenciler ve halk ile buluşturmaya hız kesmeden devam ediyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, konusunda uzman konukların ağırlandığı GAÜ Online Etkinlik programlarına tüm halkın katılımının beklendiği belirtildi. Online Etkinlikler kapsamında konuk olan kişiler ve konular seçilirken, tüm toplumu ilgilendiren konulara ağırlık verildiği bildirilen açıklamada, akademik etkinliklerde ki en önemli amacın, toplumu bilgilendirmek ve bilinçlendirmek olduğu vurgulandı.

GAÜ Online Etkinlikler kapsamında İngilizce olarak 15 Nisan Çarşamba Günü saat 14:00’de Microsoft Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü, Teknoloji Alanında Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Kayalı tarafından gerçekleşecek “Dijital Dönüşümlü Eğilimler” konusu ele alınacak. 17 Nisan Cuma Günü saat: 15:00’ de Dr. Özlem Cankurtaran ve 18 Nisan Cumartesi Günü saat 14:00’ de   “Müzikal Yaşam Festivali ” kapsamında müzik dinletileri Girne Amerikan Üniversitesi resmi Instagram hesabından tüm halk ile buluşacak.