EKİNCİ; “OTELDE SAĞLANAN KOŞULLAR ÇOK İYİ”

Haberler

GAÜ'DEN

EKİNCİ; “OTELDE SAĞLANAN KOŞULLAR ÇOK İYİ”


Covid-19 Salgını dolayısıyla KKTC Sağlık Bakanlığına tahsis edilen Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Turizm Uygulama Oteli Celebrity Otel’de karantina altında bulunan Mustafa Seten Ekinci isimli vatandaş, otelde sağlanan koşulların çok iyi olduğunu belirterek, odasında her türlü imkanın bulunduğunu söyledi.

Güne sağlıklı bir kahvaltıyla başladığını belirten Ekinci, günü ziyafetle kapattıklarını anlattı.

 Ekinci, otelde bulunan sağlık çalışanlarının 2-3 saat arayla ateş ölçümü yaptığını dile getirerek, şahsi ihtiyaçların da karşılandığını ifade etti.

Ekinci sağlanan koşullar ilgili yaptığı açıklamada;

“Değerli dostlar öncelikle hepinize bu zor süreçte bana destek olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sosyal medyada okumuş olduğunuz karantina şartları ile ilgili bilgilendirmek istedim. Bildiğiniz gibi Lapta’daki karantina otelinde 3. günüm.

Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere güne sağlıklı bir kahvaltı ile basılıyoruz saat 13.00 civarı öğle yemeğimiz odamıza getiriliyor. Akşam da saat 19.00’da çorbasından tatlısına kadar bir ziyafetle tamamlıyoruz Sağlık çalışanları her 2 – 3 saat ara ile ateşimizi ölçüp herhangi bir şikayet ya da ihtiyacımız olup olmadığını odamıza gelip soruyorlar.

Şahsi ihtiyaçlarımız yine sağlık çalışanları tarafından bölgedeki marketlerden tedarik ediliyor. İnternet, televizyon, radyo ki bunlar kanımca bu süreçte lüks sayılıyor fazlası ile var. Yanı anlatmak istediğimiz lütfen kimse şikayet edip de insanları tedirgin etmesin. Annenizin evinde olsanız bu kadar iyi bakılmazdık.”