KKTC BADMİNTON KAFİLESİ, GAÜ AKADEMİSYENİ DURSUN ÖNDERLİĞİNDE BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

Haberler

GAÜ'DEN

KKTC BADMİNTON KAFİLESİ, GAÜ AKADEMİSYENİ DURSUN ÖNDERLİĞİNDE BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI


 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) BESYO bölümü öğretim görevlisi Savaş Dursun’un Antrenörlüğünde, Ankara’da, Prof. Dr. A. Faik İmamoğlu anısına düzenlenen, Türkiye Halk Veteranlar ve Master Veteranlar Badminton Şampiyonası’nda KKTC kafilesinden büyük başarı.

 

Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde, Prof. Dr. A. Faik İMAMOĞLU anısına düzenlenen, Türkiye Halk Veteranlar ve Master Veteranlar Badminton Şampiyonasına katılan KKTC Badminton kafilesi,   katıldığı 5 final müsabakasından 4 altın 1 gümüş madalya ve bunun yanında birde bronz madalya elde ederek, KKTC’yi en iyi şekilde temsil etti. 

 

164 sporcunun katıldığı yarışmalarda  elde edilen 4 şampiyonluk, bir 2. lik ve bir 3. lük ödülüyle ciddi bir başarıya imza atan sporcular, Badminton sporuna uzun yıllar emek veren ve ciddi başarılara imza atan ve Girne Amerikan Üniversitesi BESYO bölümü öğretim görevlisi, KKTC Badminton camiasının son zamanlar da yetiştirdiği en yetenekli ve KKTC badminton şampiyonu eski Türkiye Milli Takım Sporcusu ve Badminton Antrenörü Savaş DURSUN’un önderliğinde yarıştı. 


 

Masterler Tek Kadınlar 

  1. Ülviye BEŞE

 

Masterler Çift Erkekler 

  1. Cafer YÖNCÜ / Ümit ALTIN

 

Halk Veteranlar Çift Kadınlar 

  1. Rasime Basat KELEŞ / Heyran YAMAÇ

 

Masterler Karışık Çiftler

  1. Cafer YÖNCÜ / Ülviye BEŞE

 

Halk Veteranlar Tek Kadınlar 

  1. Heyran YAMAÇ 

 

Halk Veteranlar Karışık Çiftler

  1. Recep KAYA / Rasime Basat KELEŞ