GAUSEM’DEN YENİ YIL İLE BİRLİKTE KİŞİSEL GELİŞİM KURSLARI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Haberler

GAÜ'DEN

GAUSEM’DEN YENİ YIL İLE BİRLİKTE KİŞİSEL GELİŞİM KURSLARI KAYITLARI DEVAM EDİYOR


Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 50.yılına doğru ilerlerken gerçekleştirmiş olduğu akademik ve sosyal etkinliklerine yeni yılda da devam ediyor. Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ( GAÜ-SEM)  bünyesinde düzenlemiş olduğu birbirinden farklı kişisel gelişim ve eğitim kursları ile, kendisini geliştirmek isteyenler için kayıtlar devam ediyor.

 
Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM), tarafından YDS ve E-YDS sınavlarına hazırlanan öğrenciler için, hazırlık kurslarının kayıtları başladığı belirtildi.


Sertifika programları ile ilgili GAÜSEM’den yapılan açıklamada YDS ve E-YDS kursunun minimum on kişi ile açılacağı, kursa katılım için katılımcıların en az B1 (orta) seviyesinde İngilizcesi olması gerektiği belirtildi.


GAÜSEM bünyesinde spor, yaşam, iletişim eğitimleri, bilgisayar programı eğitimleri, sınavlara hazırlık, işletme ve yöneticilik kurslarının yanında dans, müzik, resim, denizcilik, kişisel gelişim ve meslek kurslarınında yer aldığı GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilginin www.gau.edu.tr - www.gausem.org  web adreslerinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1224’e ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin bilgi için gausem@gau.edu.tr e-posta adresine başvurabilecekleri belirtildi.