Yoğun İlgiden Yetenek Sizsiniz Elemeleri Uzatıldı

Haberler

GAÜ'DEN

Yoğun İlgiden Yetenek Sizsiniz Elemeleri Uzatıldı

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yeni sezon ön elemeleri GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında devam ediyor. Haftasonu 2 gün sürmesi öngörülen ön elemeler yoğun ilgiden dolayı 2 gün daha uzatıldı.

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” Kıbrıs ayağının ön elemelerinde başarılı olan yarışmacılar 24-25 Kasım 2010 tarihlerinde GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek ve Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’ın jüri üyesi olarak katılacağı elemelere katılma hakkı kazanacak.
“Ön Elemeler Salı Günü de GAÜ Sahne Sanatları Fakültesinde Devam Edecek”

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” ikinci sezonu için GAÜ Sahne Sanatları Fakültesinde haftasonu ön elemeler yoğun ilgiden dolayı Salı gününe kadar devam edecek. Yoğun başvurudan dolayı 2 gün daha uzatılan ön elemeler 22-23 Kasım 2010 tarihlerinde GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında düzenlenecek.
“Karmi Kampüs’e Ünlü Yağacak”

Jürisinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” elemeleri için Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran KKTC’ye geliyor. 24-25 Kasım 2010 tarihleri arasında Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de düzenlenecek elemelerde hayranlarıyla buluşacak olan Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran “Yetenek Sizsiniz Türkiye” Kıbrıs ayağında yeni yeteneklere finalde yarışma şansını verecek.