GAÜ Oryantasyon Günleri Başlıyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Oryantasyon Günleri Başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yeni gelen öğrencilerin üniversiteye ve Kıbrıs’a uyum süreçini kolaylaştırabilmek için organize edilen Genel Oryantasyon günleri 13-14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

 

Bu yıl şenlik havasında geçecek olan oryantasyon günlerinde kampüs etkinlikleri, oyunlar, gece sinemaları, konserler ve Dj performanları damgasını vuracak. Ayrıca kampüs içerisine kurulan “Ask Me” stantları sayesinde yeni gelen öğrenciler akıllarına takılan tüm sorulara yanıt bulurken, kayıt için izlemesi gereken yolları kolayca öğrenebilecek.

 

Yeni gelen öğrencilere akademik takvim, öğrenci el kitabı, otobüs kalkış saatlerinin  bulunacağı hoşgeldin peketlerinin yanısıra düzenlenecek sunumlar sayesinde GAÜ hakkında hertürlü bilgiye erişebilecekler.

 

Öğrenciler Geleneksel Wellcome Pary’de Doyasıya Eğlenecek


            Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından düzenlenen ve yeni öğrencilerin birbirleri ile tanışmasını kolaylaştıran Hoşgeldin Partisi’nde tanınmış Dj’lerin performansları ile unutulmaz bir gece yaşanacak.

 

Le Chataeu Lambousa Hotel’de 15 Ekim Çarşamba günü saat 20:30’da yapılacak olan Hoşgeldin Partisi’nde, ünlü Dj’ler GAÜ’ye yeni katılan öğrencileri eğlendirecek.