GAÜ Drama Oyunculuk Bölümü Kontenjanları Açıklandı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Drama Oyunculuk Bölümü Kontenjanları Açıklandı

Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde eğitime veren Sahne Sanatları Yüksekokulu Drama-Oyunculuk bölümünde eğitme başlayacak öğrenci adayları için düzenlenecek özel yetenek sınavı tarih ve başvuru koşulları ile kontenjanları açıklandı.


Konuyla ilgili GAÜ`den yapılan açıklamada, Sahne Sanatları akademik birimlerinin YÖK ve YÖDAK denkliğinin olduğu ifade edilerek, 2014-2015 akademik yılı güz dönemi için kayıtların başladığı belirtildi. Yükseköğretim`de 30. yılını kutlamaya hazırlanan GAÜ`nün sanat alanında büyük adımlar attığı vurgulanarak, dünyaca ünlü sanatçıların bölüm bünyesine kazandırıldığı ve bu çalışmaların GAÜ`nün uluslararası kampüsleri ile işbirliği içerisinde gerçekleştirileceği bildirildi.

 

Yetenek Sınavları Girne KampüsSahne Sanatları Dans Stüdyolarında Düzenlenecek

 

Yetenek sınavlarının GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Sahne Sanatları Yüksekokulu Stüdyolarında yapılacağı ve Drama-Oyunculuk bölümü yetenek sınavlarının 2 aşamadan oluşacağı belirtilirken özel yetenek sınavının 15 Eylül 2014 saat 13:00`da düzenleneceği ifade edildi.

 

GAÜ Dans-Drama bölümünün bünyesinde dünyaca ünlü eğitmenleri ve ünlü oyuncuları ile sanatçıları barındırdığı belirtilen açıklamada bölümün kültür ve sanatın uluslararası çekim merkezi olma vizyonu ile eğitim verdiği ve sanat alanında Kıbrıs`ın öncüsü ve söz sahibi olduğu vurgulandı.

 

Öğrenci adayları Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları drama-oyunculuk bölümü özel yetenek sınavı başvuru koşulları, sınav içeriği, akademik program müfredatları ve akademik kadrosu ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresinden ve 650 20 00 dahili 1454 numarasından ulaşabilecek.