GAÜ Oryantasyon Günleri Sona Erdi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Oryantasyon Günleri Sona Erdi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 26. Akademik yıl açılış programı kapsamında 2010-2011 akademik yılı ile birlikte üniversite yaşamlarına Kuzey Kıbrıs’ta başlayan öğrenciler için düzenlediği oryantasyon günleri sona erdi.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs bünyesinde düzenlenen oryantasyon günlerinde yeni öğrenciler ve velilere fakülteler, yüksekokullar, hazırlık okulu, enstitüler, online programlar ve akademik bölümler yanında yurtlar, spor kulupleri, öğrenci kulupleri, spor tesisleri, kültür ve sanat merkezleri ile GAÜ TV, GAÜ FM ve üniversite bünyesinde çıkarılan yayınlar hakkında bilgiler verildi.
“İngiltere Kampüsü ve Küresel Eğitim Fırsatları Yoğun İlgi Gördü”

Yükseköğretim’de 25. yılını kutladığı 2009-2010 akademik yılında eğitime başlayan GAÜ İngiltere Yerleşkesi Canterbury Kampüs ile 26. akademik yılda eğitime başlayacak Singapur ve ABD kampüsleri ile ilgili gerçekleşen oryantasyonlarına yoğun ilgi gösteren öğrenciler ve veliler hazırlık okulu ve İngilizce dil eğitimlerini ek eğitim ücreti ödemeden İngiltere’de devam edebilme fırsatının üniversite eğitimi ve kariyerleri açısından önemine dikkat çektiler.
“Oryantasyonlar Ek Kontenjan Öğrencileri ile Devam Edecek”

“Kıtalar Arası Bir Dünya Üniversitesi” vizyonu ile 26. Akademik yılına başlayan GAÜ’den konuyla ilgili yapılan açıklamada ek kontenjan ile KKTC’ye gelecek öğrenciler için oryantasyon günlerinin yeniden düzenleneceği ifade edildi.

GAÜ ve dünyaya yayılan kampüsleri ve öğrencilere sunduğu küresel eğitim fırsatları yanında Kuzey Kıbrıs’ın tüm yönleriyle öğrencilere tanıtıldığı oryantasyon günleri kapsamında GAÜ sosyal tesisleri Camelot Beach Club’ta düzenlenen “Welcome Party”’de DJ Barış Gören’in performansı ile eğlenme fırsatını da yakalayan öğrenciler ilk akademik yıllarına yüksek motivasyon ile başladılar.