Leman Kültür’ün Yeni Yıl Lansmanında Tüm Basın Biraraya Geldi

Haberler

GAÜ'DEN

Leman Kültür’ün Yeni Yıl Lansmanında Tüm Basın Biraraya Geldi

Açıldığı yıllarda Cem Yılmaz, Mehmet Esen gibi isimleri sahnesinde ağırlayan, Ata Demirer’in yükselişine katkıda bulunan Leman Kültür, Lefkoşa Dereboyu Caddesinde gerçekleştirmiş olduğu lansmanda tüm KKTC basınını biraraya getirdi.

Gerçekleşen lansmana GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi ve KKTC basınının duayen isimleri katılırken, yemek öncesi gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında Vehbi, “Öncelikle davetimizi kabul ettiğiniz için hem Girne Amerikan Üniversitesi Ailesi, hem de Leman Kültür olarak teşekkür ediyoruz. Sosyal açıdan, ekonomik ve politik açıdan geçtiğimiz son yıla bakacak olursak çok zor bir yıl geçirdik. 2013 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız şu günlerde, Türkiye’deki karışıklıklar olsun, ülkemizdeki ekonomik problemler olsun, bunların hepsini geride kalmasını, 2014 yılının hepimize mutluluk ve sağlık getirmesini dilerken, 2014 yılının Kıbrıs konusunda da bizleri tatmin eden şekilde çözülmesini umut ediyoruz ” dedi.

Lefkoşa Leman Kültür İşletme Müdürü Serhat Yüksel’de gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek Leman Kültür’ün kurulduğu ilk günden bugüne kadar gelişiminden ve hedef kitlesi ve satış politikasından bahsetti. Konuşmasının sonunda Yüksel, herkesin yeni yılını kutlayarak sağlıklı ve mutlu bir 2014 yılı geçirmelerini diledi.