Amerikan Koleji’inden Öğretmenler Günü Kutlaması

Haberler

GAÜ'DEN

Amerikan Koleji’inden Öğretmenler Günü Kutlaması

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar grubu bünyesinde eğitim veren Girne ve Lefkoşa Amerikan Kolejlerinde Öğretmenler Günü çoşkuyla kutlandı.

24 Kasım Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla Amerikan Koleji öğrencileri öğretmenlerine çiçekler hediye ederek onları nekadar sevdiklerini ve onlar için nekadar değerli olduklarını bir kezde günlerinde hatırlattı. Amerikan İlkokulu müdürü Nagihan Diner konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dünya öğretmenler gününe ilave olarak Atatürk'ün biz öğretmenlere hediye ettiği 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyoruz. Bana göre bu kutlama biz öğretmenlerin bizim kendimize verdiğimiz değerin bir göstergesidir.Bugünü çocuklarımızda bizimle birlikte en az bizim kadar çoşkuyla kutluyorlar.Geleceği kuracak olan çocuklardır,çocukları geleceğe hazırlayacaklarda bizleriz.'' dedi.

Amerikan Kolejinde gerçekleştirilen kutlamanın ardından tüm GAÜ Okullar Grubu Öğremenleri GAÜ Turizm Uygulama merkezi Camelot Beach Club’ta kendileri için düzenlenen yemekte öğretmenler gününü kutladı.

Diner yemekte gerçekleştirdiği konuşmasında, “Biz öğretmeniz ışık ışık, uzanırız karanlıklara. Bizler yok olsakta, aydınlık filizler yetiştiririz yarınlara” şiirini anımsatarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.