Amerikan Koleji’nde Bayram Sevinci

Amerikan Koleji’nde Bayram Sevinci

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji öğrencileri Kurban Bayramını düzenlenen panayırla kutladı.

Amerikan Koleji öğrencileri okul bahçesine kurulan oyun alanları ve stantlarla doyasıya eğlenirken renkli görüntülere sahne oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Amerikan Koleji Müdürü Aysu Balkanlar, Bayramların toplumun dini bütünlük, barış, kardeşlik ve dostluk anlamlarının yanında, asıl bizlerin geleceği olan çocuklarımızın doyasıya eğlendiği zamanlar olarak nitelendirilmesi gerektiğine değindi. Bayramların dini gerekliliği yanında, barış ve kardeşlik duygusununda kültürel mirasımızın bir parçası olduğuna değinen Balkanlar, çocuklara özellikle bu kültürel mirası aşılamanın çok önemli olduğunu vurguladı. açıklamasının sonunda tüm müslüman aleminin bayramını kutlayan Balkanlar, bayram tatilinin huzurlu geçmesi temenlisinde bulundu.

Panayır alanında doyasıya eğlenen öğrenciler, mutlu bir şekilde bayram tatiline girdi.